Soc si groaza: Basescorala fricii, reeditare electorala

Anul electoral 2014, un an al fricii? Dupa ziua de azi, a devenit clar ca sistemul nu-si mai creeaza alibiuri, ca isi reprima cu prostie si cruzime oarba adversarii politici. Simbolistica atasata condamnarii lui Adrian Nastase este una electorala, prin care alegerile prezidentiale sunt asezate sub semnul fricii.

In numele cramponarii de putere, sistemul Basescu a intrecut orice limita a ticalosiei si persecutiei politice. Are dreptate sora lui Nastase, in Romania patriotismul te pune in pericol, lupta pentru tara iti poate distruge sanatatea, viata, familia.

Asistam cu uimire amestecata cu neputinta cum vechi principii, ale inceputurilor comunismului salbatic sunt reanimate si aruncate intr-o lupta fara scrupule, in care lupta politica se ascute la fel de irational ca lupta de clasa, in care samavolnicia clasei contra clasa s-a clonat in „partid contra partid” si „sistem contra dizidenta”, al caror rezultat nu poate fi decat acelasi, dictatura.

Oare cine isi bate din nou joc de noi si rade in hohote?! Ce ne-am adus pe cap, dupa 1989? Atunci, libertatea am obtinut-o cu cel mai mare cost, cel al sangelui. Cum o vom obtine in 2014? Indraznesc sa sper ca, acum, pretul libertatii se va masura in curaj si inteligenta. Nu pot fi decat de acord cu regele spartan Leonidas, frica este mereu prezenta, dar acceptand-o esti mai puternic! Nu va fie frica, sistemul oricum pica!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: