Anticrestinism sadea: Un graffiti cu simboluri subversive masonice il sfideaza pe Sfantul Gheorghe langa Biserica Sfantul Gheorghe-Nou

Caricaturizarea Sfantului Gheorghe printr-un graffiti cu simboluri masonice, care a aparut pe calcanul unui bloc de langa Biserica Sfantu Gheorghe-Nou, este o dovada materiala ca naratiunile despre masonerie nu sunt  povesti. O organizatie care sustine ca este spirituala dar care te pune sa juri pe viata ta ca nu divulgi nimic din ceea ce vei afla despre ea si ca vei indeplini tot ceea ce iti va cere nu este deloc in regula. Viata ta apartine poporului tau, numai lui trebuie sa-i juri credinta, nu unor anonimi care-si zic „Illuminati“ si care te abuzeaza psihic si fizic.

Ideile si onomatologia grafittiului ies din demologia zonei. Sunt la fel de scandaloase cum ar fi desenarea unor scene canibale din preistorie in efigia unei tari civilizate contemporane. Obie Platon, Irlo şi Kero … Novus Ordis MuralisDe ce nu de-a dreptul Novus Ordo Seclorum, de pe bancnota de 1 $? Oare ar fi fost posibil ca o asemenea cabala sa apara sau sa fie acceptata in spatiul de proximitate al Zidului Plangerii sau pe cel al unui Templu Masonic? Fireste, intentionalitatea este manifesta, ca in orice plan pregatitor, dar in acest caz este iesita din codul de bunacuviinta, o iesire la fel de becisnica, cred, cum ar fi de pilda agatarea unei semilune pe Casa Alba.

De ce Romania nu are un ONG, un Centru de Monitorizare si Combatere a Anticrestinismului din Romania? Observa cineva ca un asemenea centru privind antisemitismul nu exista in Israel, pentru ca acolo este exclus sa apara manifestari de antisemistism, in schimb astfel de centre umplu lumea? Cand la tine acasa, o tara crestina, apar acte de anticrestinism, cum poti califica responsabilitatea societatii civile, a ong-urilor si a autoritatilor locale si centrale pentru apararea identitatii crestine si romanesti? Ce culoare au banii cu care sunt platite ong-urile din Romania?

http://www.contributors.ro/cultura/%e2%80%9esfantul-gheorghe%e2%80%9d-sau-despre-diferenta-dintre-demoni-personali-si-balauri-zugraviti/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: