Clonarea „religioasa” a ONG-urilor politice: O insidioasa propaganda de influentare si radicalizare a fost aditionata cazului Bodnariu

Partial, simtul politic al Alinei Mungiu nu a dat gres cand a scris pe site-ul „Romania Curata” că cei care susțin familia Bodnariu din Norvegia fac jocul serviciilor secrete rusești și ca serviciilor secrete românești ar trebui sa intervina pentru a controla dezbaterile din spațiul public.

Ar fi fost de mirare sa nu fi remarcat agitatorismul de cea mai joasa speta comunista, cu care au fost impregnate mesajele de pe retelele de socializare sau din timpul manifestatiilor dedicate unui caz real si dureros, dar sfruntat speculat. Cu comunicate, preanuntari de comunicate, chemari si indemnuri, gestionari de simultaneitate, pe zile, ore, minute, ca la niste crize in toata regula, o emulare a sarpelui emotional, care nu stim cand sau pe cine va ataca. Dupa 45 de ani de impuiere a capului cu asa ceva, “agitatia comunista” este usor recognoscibila.

Numai ca dioptriile politice au impiedicat-o pe Alina Mungiu sa distinga cu acuratete culorile politice si geopolitice, bilingvismul site-urilor si mesajelor, punctele cardinale sau de latitudine si longitudine ale manifestatiilor si oraselor in care au loc, atat dinafara cat si dinauntru, ultimele coincizand in mod ciudat cu geografia de unde in urma cu peste un sfert de veac a pornit dezordinea ca sa nu ne fie bine.

Nu, stimata doamna politolog, in speta „Bodnariu” este vorba despre agenti de influenta si radicalizare, care fac exercitii de prealarmare si de ocupare a strazii, si daca am zis “strada”, toti stim cine se foloseste de politica maidanelor, de dublul standard, de stat de drept la ei, stat al strazii la ceilalti.

ONG-urile de tipurile celor apartinand lui George Soros nu mai sunt demult exclusiv politice, au fost clonate si in ONG-uri “religioase”, o falsificare in scopuri de inselare, de luare sub control a opiniei publice prin metode uzurpatoare. Sunt de acord, toti trebuie sa fim constienti, spatiul public de comunicare face parte din spatiul tarii, pe care trebuie sa-l pastram curat, departe de intoxicari sectante si pseudoreligioase, pe filierele carora, dupa cum vedem, Statul Islamic si alte retele teroriste isi transmit mesajele.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: