Manevra de rasturnare: “Levierul” de 0,1%

Imagini pentru poze cu facebook

Oscar Wilde, nici pe departe. Cei mai multi nu erau facebook-isti, acestia din urma au fost o minoritate, dar una care a decis jocul. A contribuit, prin adaugarea la cei mai multi, la formarea acelei mase critice pe care o numim majoritate. O lectie, care ne arata cum o patura subtire poate fi un levier pentru rasturnarea unei mase mari.

Probabil ca altii au inteles mai repede si mai bine cum se obtine acel 0,1% care se adauga peste 50%. Ma intreb daca nu cumva acest lucru reprezinta miza ascunsa a luptei pentru doua tururi, pentru obtinerea spatiului pentru manevra de rasturnare.

V-am inteles ideea reactiei. Preocuparea dreptei pentru a-si rasturna presedintele de dreapta a devenit mai mult decat vizibila, in mod cert are in spate un calcul. Poate ca ar trebui ca dreapta sa fie lasata sa mearga pe mana ei. Nimeni nu poate spune care sunt sansele si care riscurile, dar daca va fi sa piarda, sa fie pe mana ei. De fapt, cred ca stanga deja aplica acest lucru, neluand parte la atacurile furibunde impotriva presedintelui.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: