Banc politic din turismul… electoral

Victor Ponta a criticat, duminica, felul în care Klaus Iohannis a folosit coloana oficială pentru a se deplasa la sfârșit de săptămână la Sibiu: “Nu am văzut niciodată o coloană oficială atât de mare ca a lui Iohannis”.

Traian Basescu, aflat la Alba Iulia, a respins critica lui Vasile Blaga, potrivit căreia PMP este, ca și ALDE, un “partid de căzături”, raspunzand ca “nimeni nu poate cere tuturor responsabilitate și nici decență”.

Alina Gorghiu a declarat, de la Brasov, ca “PSD este singurul competitor real pentru PNL în alegerile locale” și “bătălia la locale se duce în doi”.

V-ati intristat ca s-a sfarsit weekendul? Zambiti cu bancul urmator, pe seama politicienilor, de luni incep sa se depuna candidaturile pentru alegerile locale!

S-a cam speriat micutul Victor, cand a vazut cat de mare o are Klaus. Da, dar e oficiala. Traian a taxat-o insa ca lipsa de decenta. Alina, pudica, a fost categorica, doar in doi. Numai Vasile a umblat cu denuntul, ca Traian si Călin le au cazute. Cam asta a fost comicul de situatie, din imaginatia autorului, fireste, din acest weekend, de turism electoral.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: