Hexi Pharma: Moartea a venit prin telefon?

Accidentul fatal suferit de Dan Condrea in plin scandal medical si penal Hexi Pharma continua sa fie invaluit in mister si, totodata, sa suscite multe teorii ale conspiratiei. Istoria insa a confirmat, primul pas spre descoperire incepe cu indoiala.

Declaratiile unei martore oculare aduc in atentie un obiect mic, nelipsit si inofensiv, telefonul. Femeia din autoturismul care s-a aflat inapoia celui al lui Dan Condrea a afirmat ca patronul Hexi Pharma vorbea la telefon, inclusiv in momentul cand a depasit-o, dupa care a urmat, sub privirile ei, iesirea de pe carosabil si izbirea in pomul de pe marginea drumului.

Undele electromagnetice sunt responsabile de multe afectiuni si dereglari cand interactioneaza cu biocampul uman, dar ele pot avea si aplicatii militare. Chiar si la niveluri asa-zise inofensive ale radiatiilor telefonice oamenii mai senzitivi au raportat ca au simtit, pe timpul unei convorbiri mai indelungate, o incalzire in zona urechii, fetei, capului.

Expertii au afirmat deja ipoteza privind posibilitatea preluarii de la distanta a controlului asupra masinii, prin tehnologii actionate cu ajutorul dronelor. Exista insa si o alta posibilitate, influentarea distala nu a masinii, ci a omului, prin intermediul undelor electromagnetice, cand acesta foloseste telefonul, un receptor si totodata un emitator de asemenea unde.

Sa ne imaginam ce se poate intampla la viteze mari, cand prin telefonul celui care simultan vorbeste si conduce vin niste unde tintite, suficiente sa provoace si pentru cateva secunde pierderea autocontrolului. Au fost si la noi cazuri de trista celebritate cu accidente de masina susceptibile de astfel de agresiuni de la distanta, nu le mai rememorez, dar sa ne uitam la exemplul inca fierbinte al misteriosului accident aviatic egiptean, despre care se stie doar ca in zona geamului din dreapta al cabinei pilotilor s-a inregistrat o caldura neobisnuita. Faptul ar putea fi explicabil si printr-o posibila agresiune electromagnetica prin zona geamului, singura suprafata prin care, nefiind metalica si deci reflectorizanta, undele puteau sa patrunda.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: