Ce anunta agitatia neobisnuita a neoliberalistilor: Adrian Nastase se va intoarce in politica

Desi aceste atacuri imunde impotriva lui Adrian Nastase, care au inceput sa se inmulteasca, sunt pe zona culturala (pe cea politica nici nu ar avea cum, este vida, deci ar fi lipsite de obiect), ele de fapt nu tintesc omul de cultura, ci omul politic.

Sunt atacuri „preventive”, care pleaca de la posibilitatea, foarte nelinistitoare pentru grupurile de interese politice si economice neoliberaliste, ca Adrian Nastase sa se intoarca in politica.

Cu siguranta, in mediile neoliberaliste au fost facute calcule politice foarte precise despre posibila intoarcere in politica a lui Adrian Nastase. Ce spune acest lucru, mai ales ca vine din partea adversarilor politici? Ca posibilitatea intoarcerii in politica a lui Adrian Nastase este reala si motivata.

Faptul ca acest gen de atacuri se inteteste poate insemna ca orizontul de asteptare se ingusteaza relativ repede si ca reintoarcerea ar putea avea loc curand.

Ceea ce ar mai ramane de facut ar fi ca si domnul profesor Adrian Nastase sa ia act de propria-i posibilitate, care este reala, cat se poate de reala, legitima si necesara, si de faptul ca intoarcerea nu mai are cum sa-i fie impiedicata, din moment ce neoliberalistii se agita atat de mult. Adversarii stiu intotdeauna cel mai bine ce poti si ce nu poti sa faci, la ce ai dreptul si la ce nu ai dreptul. Quod Erat Demonstrandum.

https://nastase.wordpress.com/2016/06/09/antonesei-si-magarul-cu-svastica-pe-cur/

https://nastase.wordpress.com/2016/06/08/banciu-a-citit-cu-intonatie-dreptul-meu-la-replica/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: