Ofense ale LGBT in saptamana unor mari sarbatori crestine

Luni, de ziua Sfintei Treimi, mare sarbatoare crestina, incepe Bucharest PRIDE 2016, festivalul drepturilor si culturii persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si trans (LGBT) din Romania, a anuntat un comunicat de presa al organizatorilor.

Manifestarile LGBT, pe care nimeni nu le-ar opri sa se consume in privat, ne insulta public credinta. Acestea au loc toata saptamana, in zilele unor mari sarbatori crestine. Vineri, sarbatorim o alta mare sarbatoare crestina, Nasterea Sf. Prorooc Ioan Botezatorul, un desavarsit al respectarii Legii, caruia i s-a taiat capul pentru ca i-a reprosat lui Irod Antipa, tetrarhul Galileii, lipsa de rusine si dezmatul.

Din respect fata de o tara crestina, organizatorii ar trebui sa reprogrameze manifestarile LGBT, pentru a nu impieta asupra spiritului de rugaciune, de infranare si de curatenie spirituala la care indeamna sarbatorile crestine din aceasta saptamana. Turcii nu au permis, la Istanbul, sa le fie tulburata perioada Ramadanului prin manifestari LGBT, care contravin religiei islamice.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: