Victor Ponta, “onorat” de o lista CNN cu oameni “subtiri”, acuzati de plagiat: Fostul premier, alaturi de Joe Biden si, cea mai noua pe lista, Melania Trump

După ce democratii, in incercarea de a opri candidatul republican sa ajunga la Casa Alba, au folosit arma acuzatiei de plagiat impotriva sotiei acestuia, Melania Trump, pe care au acuzat-o că a plagiat-o pe Michelle Obama, CNN a făcut o listă cu politicieni celebri acuzaţi că au folosit metoda copy-paste.

Lista politicienilor acuzati de plagiat incepe cu vicepresedintele democrat american Joe Biden si se incheie tot cu un american, republicanul Ben Carson, fost candidat prezidentiabil in cursa din acest an pentru Casa Alba. Pe lista apar si politicieni europeni, presedintele rus Vladimir Putin pe “locul” al doilea, fostul presedinte ungar Pall Schmitt, doi fosti ministri germani din guvernul Merkel si altii.

Privind cea mai recenta acuzatie electorala de plagiat, la adresa Melaniei Trump, care ar fi plagiat pasajele despre perseverenta si onestitate, nimeni din echipa de campanie a lui Donald Trump sau vreun alt republican nu a vrut sa comenteze cazul. Se pare ca toata lumea a fost multumita, acuzatia privind-o pe Melania nu a luat-o nimeni in serios, lui Michelle i-a fost reimprospatat prestigiul, iar Donald si-a vazut de temele serioase ale campaniei. Cat despre Hillary Clinton, care a fost cu Bill la nunta sotilor Trump, nu s-a bagat din decenta. Despre Ponta, ce sa mai spun? Bravo, Victore, esti pe lista cu lume buna!

http://www.evz.ro/ponta-si-putin-impreuna-pe-lista-cnn-cei-doi-se-afla-in-topul-politicienilor-acuzati-de-plagiat.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: