Biogeopolitica: George Soros vrea ca Europa sa ia 300.000 de migranti pe an

In ultimul numar al revistei Foreign Policy, un articol al miliardarului evreo-ungaro-american George Soros se remarca printr-un amestec de biopolitica si geopolitica. Mai précis, reteta sa, care ar putea foarte bine sa poarte numele de biogeopolitica, propune un ansamblu de masuri de manipulare demo-geografica, prin deplasarea unor grupuri mari de oameni la scara geografica in scopuri politice.

Hitler predica si folosea eugenismul, o teorie imorala si o pseudostiinta, prin care preconiza “ameliorarea” raselor umane prin mijloace de interventie genetica la nivelul individului si de biosociologie la cel al societatii. Scopurile declarate erau de selectie umana, de realizare a unei super-rase si de curmare a suferintei (cum se propune astazi eutanasia), dar in realitate erau crime si, in anumite cazuri, genocid. Soros predica si sustine masiva migratie geografica actuala, care de fapt este o masca sub care se ascunde un fenomen de biogeopolitica efectiva, determinat si stimulat de cauze care nu sunt naturale, ci politico-militare (razboiul) si geopolitice (de expansiune a influentei unilaterale si exclusive) concrete.

Biogeopoliticianul de ocazie, pe care il recomanda capacitatea sa miliardara de a finanta acest fenomen, potrivit intereselor de politica externa americane, foloseste o falsa motivatie, pe care el insusi o fabrica, a imbatranirii populatiei europene si a migratiei economice. Insa suferintele, crimele si genocidul sunt cele care si aici denunta si acuza, ca si in cazurile eugeniei si biosociologiei. Esenta teoriei biogeopolitice in sapte puncte a lui George Soros este ca Europa ar trebui să preia câte 300.000 de refugiați pe an și să aloce o sumă anuală de 30 miliarde euro pentru aceștia. O dizlocare de populatie cumulata uriasa, provocata de razboaiele americane din lumea araba si nord-africana, incepand din 2003, o data cu invazia din Irak, care le intrece pe cele provocate de Hitler si Stalin la un loc. Dar si o factura colosala nemeritata, care inconvoaie si mai mult spatele contribuabilului european si asa destul de inconvoiat de austeritate si de criza, pornite din acelasi loc de unde au pornit razboaiele.

http://www.flux24.ro/soros-vrea-ca-europa-sa-ia-300-000-de-migranti-pe-an-pe-care-sa-ii-intretina-cu-30-miliarde-euro/

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: