Hillary Clinton: Candidata democrata si-a adaugat la blazonul politic doua nestemate. Vor straluci destul de puternic pentru a o atrage si pe a treia in noiembrie? Sau sunt ultimele?

Hillary Clinton, 68 de ani, a fost desemnata oficial marti seara la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie.

Clinton a obtinut astfel doua performance, cea de investitura din partea democratilor si cea de a fi prima femeie nominalizata la prezidentiale din istoria SUA.

Vor fi cele doua performante ultimele sau o va obtine si pe cea suprema? Sondajele momentului indica, pentru prima data, un avans al candidatului republican Donald Trump.

Dar nu numai sondajele au inceput sa incline balanta, ci si analizele. Desigur, aici se poate suspecta ca analizele sunt aranjate dupa sondaje. Desi nici invers nu ar fi exclus.

Cea de mai luat in seama ar fi unda electorala, din masa alegatorilor, dar cum un bilant al lui “Yes, we can” nu a fost facut si probabil nu se va face, nu vom afla decat dupa vot.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/07/27/sua-hillary-clinton-obtine-investitura-democratilor-pentru-prezidentiale-01-49-23

http://www.mediafax.ro/externe/hillary-clinton-devine-prima-femeie-din-istoria-sua-nominalizata-in-lupta-pentru-prezidentiale-de-un-partid-cu-o-importanta-majora-video-15541125

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: