O convergenta neobisnuita: Hillary Clinton ataca Rusia cu acuzatia “insultatoare” de piratare a computerelor Partidului Democrat/ Statul Islamic isi cheama membrii la jihad in Rusia

O convergenta putin obisnuita se inregistreaza in aceste zile impotriva Rusiei. Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA acuza Rusia ca ar fi spart emailuri ale partidului democrat care ii sunt nefavorabile, in scopul de a influenta campania in favoarea candidatului republican Donald Trump. In aceeasi directie, Statul Islamic și-a chemat membrii la jihad în Rusia, într-o înregistrare video de nouă minute postată duminică pe YouTube.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/08/01/statul-islamic-isi-cheama-membrii-la-jihad-in-rusia-video–00-51-27

Nimeni nu poate explica de ce Hillary Clinton nu l-a acuzat in mod direct pe adversarul Donald Trump de aceasta piratare a computerelor de campanie ale democratilor. Un efect dezastruos de imagine asupra candidatului republican ar fi putut fi obtinut mai usor si mai garantat in acest fel. De cealalta parte, cunoscand scena si recuzita indeaproape, Trump si partidul republican ar fi putut sa sparga emailurile democratilor incomparabil mai bine de cum ar fi facut-o rusii, ca interes si mod de operare.

Moscova a calificat ca „insultătoare” acuzația că s-ar afla în spatele acțiunii de piratare a computerelor Partidului Democrat, evaluand totodata ca respectivele acuzații fac parte dintr-o strategie de acoperire a faptului că în Statele Unite campania electorală pentru alegerile prezidențiale din noiembrie este manipulată. Privind antirusismul “convergentei” Hillary Clinton-Statul Islamic, aceasta este in momentul de fata speculativa. Nici nu ar avea cum sa lipseasca dintr-o asemenea tipologie de campanie, cu acuzatii tari si lovituri sub centura. Speculatia este insa destul de puternica, acuzatiile de “creatie” sau de “legaturi” vin din perioada cand Hillary Clinton a fost secretar de stat in Administratia Obama.Traiectoria ei ar putea sa fie destul de curioasa, daca se va “lipi” de vectorul nepotrivit al antirusismului, o greseala care nu ar avea ce sa caute intr-o campanie serioasa.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/08/01/sua-moscova-califica-insultatoare-acuzatia-ca-s-ar-afla-in-spatele-actiunii-de-piratare-a-computerelor-partidului-democrat-14-53-37

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: