Robert Turcescu (PMP) si-a pus cravata mov: Consilierii generali ai PMP sunt și vor rămâne în Opoziție

Consilierii generali ai PMP sunt și vor rămâne în Opoziție, a precizat luni Robert Turcescu, reprezentant al PMP, înainte de începerea ședinței CGMB de luni.

„Consilierii generali ai PMP sunt și vor rămâne în Opoziție. Prin urmare, îi mulțumim doamnei Gabriela Firea pentru ideea vehiculată în ultima perioadă în spațiul public cum că ar putea lua în calcul și un viceprimar de la PMP în ședința în care se va numi un nou viceprimar pe locul vacantat de Tudor Ionescu, dar anunțăm răspicat că nu vom face nicio propunere pentru postul de viceprimar, prin urmare, pe parcursul acestui mandat, consilierii generali ai PMP sunt în Opoziție”, a explicat Turcescu, consilier general.

Din cate se pare, strategia lui Robert Turcescu urmareste sa aduca PMP crestere pe seama obstructiilor reciproce pe care PSD si PNL si le vor face pana la alegeri, punandu-si unul altuia talpi in CGPMB, prin intermediul consilierilor lor generali. Nu stiu daca va fi bine si pentru PMB. Dar lucrul asta conteaza mai putin sau deloc, cand vrei sa castigi cu orice pret. Ca orice neoliberalist sadea. Pana una-alta, observ ca fostul candidat-surpriza al PMP propus de Traian Basescu la primaria Capitalei si-a pus cravata mov. De aici i s-o trage inspiratia?

http://www.agerpres.ro/politica/2016/08/01/turcescu-pmp-consilierii-generali-ai-pmp-sunt-si-vor-ramane-in-opozitie-13-38-50

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: