Incredibil, o fosta consiliera si purtatoare de cuvant a fostului presedinte Traian Basescu vrea sange pe pereti: “In ultimii 10 ani, PNL a facut non-combat cu PSD”

O stire halucinanta de ieri seara de la TV, reluata azi si de presa scrisa, te lasa fara replica. Cel putin asa lasa sa se inteleaga tacerea de la varfurile PNL si PSD.

PNL a avut o atitudine de non-combat în faţa PSD în ultimii 10 ani în campaniile electorale, a declarat luni o fosta consiliera a fostului presedinte Traian Basescu, Adriana Săftoiu, actualmente purtătoare de cuvânt a PNL Bucureşti.

Incercand sa disculpe pierderea de catre PNL a Bucurestiului la alegerile locale din acest an, Adriana Saftoiu a inventat o scuza, pe care a risipit-o de-a lungul ultimilor 10 ani.

“Mi-e foarte greu să folosesc cuvântul blat, mi se pare chiar ruşinos, dar să spun că un non-combat a avut loc”, a sustinut Adriana Saftoiu, referindu-se la perioada cand Alianta DA nu a castigat toate primariile de sector si cand ea nici macar nu era membra PNL.

Daca nici PNL- Crin Antonescu (post-USL) si nici PNL-Alina Gorghiu-Vasile Blaga (post-fuziune) nu au oferit cele mai ascutite forme de lupta politica anti-PSD, nu vad ce alte mijloace democratice de competitie ar mai fi de testat pentru ca sa satisfaca criteriile combat ale Adrianei Saftoiu.

Cine se afla in spatele acestui razboi rece, impotriva PSD, pe care fosta consiliera a lui Basescu il propune PNL?

Sa fi uitat sau sa nu fi aflat ilustra intelectuala politiciana ca politica “sangelui pe pereti” se plictiseste repede de zelatorii ei?

http://www.evz.ro/adriana-saftoiu-intre-pnl-si-psd-a-existat-un-non-combat.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: