Dezvaluire: O imagine demonstreaza ca un legendar rapper afroamerican, impuscat mortal acum 20 de ani, este viu si nevatamat. “Corectitudinea politica” tace, opinia publica comenteaza

Nu este o noutate ca pentru slujirea unor obiective politice unele servicii secrete recurg la steaguri false si evenimente create. Pentru manipularea opiniei publice se pun in scena si asa-zise “crime” cu tenta etnica sau rasiala, care sunt apoi intens exploatate politic.

In seria unor “asasinate” in care pretinsa victima a jucat doar rolul mortului se inscrie si o dezvaluire recenta, care continua sa agite opinia publica din SUA. Potrivit unei imagini de tip selfie, dintr-un filmulet urcat de curand pe Youtube, legendarul rapper american Tupac Shakur, ucis în 1996, ar fi în viață și arată chiar mai bine ca înainte de a fi fost ciuruit de gloanțe, trase dintr-un Cadillac alb.

Selfie-ul din 2015 al unui bărbat care seamănă izbitor cu Tupac Shakur, cel mai mare rapper din toate timpurile

Tipul din fotografie îi seamănă leit. ”De fapt nu îi seamnă, e chiar el. Are aceleași sprâncele și buze. Plus că are barba-cioc a lui Tupac”, comentează unul dintre internauți, surprins de asemănarea izbitoare dintre cei doi și preluat de Daily Mail. ”E viu”, scrie un alt utilizator de Youtube. ”Oricine susține că Tupac e viu e un idiot. În ziua de astăzi, nu te mai poți ascunde așa că nu vă mai amețiți cu teorii prostești”, sustine altcineva.

Oricare din aceste comentarii contradictorii poate fi fals sau adevarat, partial sau integral. Teoria conspiratiei nu a fost insa deloc “teorie” in alte cazuri in care versiunea oficiala despre “omorarea” cuiva s-a dovedit a fi un eveniment fals, bine lucrat si urcat in atentia publica, in care “mortii” traiau bine-mersi si chiar faceau haz de cum povestea mortii lor a prins la public. Dar sustinerea ca rapperul si-ar fi inscenat moartea si s-ar fi mutat in Cuba, pentru ca s-ar fi saturat de atentia obsesiva care i se acorda, este un motiv care atrage atentia prin stupiditatea lui, dar si prin motivul politic.

Plasata in contextul multirasial si al dreptului de port-arma din SUA, povestea omoratului care de fapt nu a fost omorat decat in perceptia sociala trimite si spre posibile conotatii politice. Populatia americana este ingrijorata de presiunea crescanda pe care violenta minoritara infractionala o exercita asupra ei, posibil si cu un scop de intimidare. La fel sunt si fortele de politie, care sunt culpabilizate in cazuri in care riposta anti-infractionala se soldeaza cu victime. Plecand de la aceasta dezvaluire, ipotezele si comentariile sunt fara frontiere. Dar este mai sanatos ca opinia publica sa le faca, decat sa se afunde intr-o tacere bolnavicioasa: Cand exista precedente in materie de “ucideri perceptive”, nimeni nu poate garanta ca nu au avut legatura cu politica sau ca nu vor avea, daca se vor repeta.

http://www.evz.ro/imaginea-care-demonstreaza-ca-o-legendara-vedeta-impuscata-mortal-in-urma-cu-20-de-ani-traieste-si-arata-chiar-mai-bine-decat-in-ziua-mortii-video.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: