Propaganda filmica americana: Brad Pitt se gândește să realizeze un film despre Pilat din Pont

Din tagma celor ipocriti si de neincredere fac parte si cei care imbratiseaza faptic exact ceea ce in public cuvanteaza ca resping. Actorul american Brad Pitt, recunoscut ca alergand dupa experiente sectante religioase ca dupa cele sexuale (baptism, care isi boteaza adeptii la varsta adulta, pana atunci lasandu-le sufletele prada demonilor, scandaloasa biserica scientologica si ce-o mai fi fost sau ce va urma), tine sa experimenteze si filmul de propaganda, de care in vorbe se distanteaza sau il atribuie pe nedrept altora.

Brad Pitt a declarat într-un interviu recent, oferit publicației New York Times Style Magazine, că se gândește să realizeze un film despre Pilat din Pont și contextul condamnării la moarte a lui Iisus Hristos, însă a precizat că acest film nu se va adresa aceluiași public ca filmul lui Mel Gibson, „The Passion of Christ” (2004), pe care îl consideră un film încărcat de „propagandă”, informează site-ul indiewire.com. Noul film cu Brad Pitt în rol principal, „Allied” va fi lansat la 23 noiembrie.

În interviu, Brad Pitt susține că dorește să realizeze un film despre Pilat din Pont, însă acest film „nu va avea același public țintă” ca filmul lui Mel Gibson. „Mă simțeam ca și când aș fi urmărit un film de propagandă”, a mai declarat Brad Pitt despre filmul regizat de Mel Gibson. În cadrul interviului, Brad Pitt a abordat și subiecte politice, precizând că „nu și-ar fi închipuit niciodată că Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană” și nici nu își imagina vreodată că Donald Trump ar putea deveni președintele Statelor Unite. Nu-i greu sa ne dam seama de cat de “nepropagandistic” va fi filmul lui Pitt sau carui public tinta i se va adresa.

http://www.agerpres.ro/cultura/2016/09/12/brad-pitt-se-gandeste-sa-realizeze-un-film-despre-pilat-din-pont-10-27-41

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: