Martin Schulz agita o sperietoare ca iesita din camasa de forta: O victorie a “iresponsabilului” Donald Trump va fi o problemă pentru toti

Din dorinta ca Hillary Clinton sa castige alegerile prezidentiale americane, Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a facut o gafa de proportii, din categoria celor care se vor sa fie fara frontiere, agitand o sperietoare demna de camasa de forta. Schulz a afirmat ca o eventuală victorie a candidatului republican, Donald Trump, în scrutinul prezidenţial din SUA, va fi o problemă „pentru întreaga lume”, catalogându-l drept „iresponsabil” pe magnatul american.

„Donald Trump nu este o problemă doar pentru Uniunea Europeană, ci pentru întreaga lume”, a declarat Martin Schulz într-un interviu acordat revistei Der Spiegel. „Dacă va ajunge la Casa Albă un om care nu are nicio idee şi care nu acordă nicio valoare ideilor elitiste, se ajunge la un punct critic: un om iresponsabil ajunge într-o poziţie care necesită responsabilitate maximă”, a sustinut Schulz. Preşedintele PE a exprimat preocuparea că eventualitatea unei victorii a lui Donald Trump în SUA riscă să conducă la ascensiunea populismului în Europa. „De aceea, sper să câştige Hillary Clinton”, candidatul democrat la funcţia de preşedinte al SUA, a încheiat Schulz.

Este adevarat, cu ceva timp in urma, oficiali europeni l-au avertizat pe Donald Trump sa nu se mai folosesca in campania electorala de politica fricii, prin care candidatul republican a incercat sa-si compuna o imagine-sperietoare, care sa inspire frica. Este o nuanta pe care Schulz nu a priceput-o, pentru ca, agitand, acum, o sperietoare ca scapata dintr-un izolator psihiatric, a practicat exact politica fricii, un fapt regretabil, pentru ca din partea presedintelui PE sunt cu totul alte pretentii.

http://www.mediafax.ro/externe/presedintele-parlamentului-european-o-victorie-a-lui-donald-trump-un-iresponsabil-va-fi-o-problema-pentru-intreaga-lume-15710610

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: