Rebranding personal: Tony Blair, filantrop, profet, misionar si adulator

Cam multe proiecte, radicale si dintr-o data, pe capul fostului premier britanic Tony Blair. O putea sa le duca? Cat va deveni realitate si cat va ramane rebranding perceptiv? Cu o imagine botita de criticile pentru castigurile substantiale obtinute din activitatile de lobby si consultanta pentru guverne straine (inclusiv in Romania) si companii multinationale, dupa ce a iesit din scena politica, in 2007, Tony Blair a anuntat, marti, ca va lichida cea mai mare parte a structurii sale corporative dedicate acestor activitati, pentru a se concentra pe activitatile non-profit.

Tony Blair a prezis, tot marți, că vom avea haos în politica internațională dacă Donald Trump ajunge președinte al SUA, comparând o posibilă retragere a Statelor Unite din problemele globale cu o partidă de fotbal care se joacă fără arbitru. El a facut aluzie la posibilul izolationism al SUA, pe care Trump l-a sugerat in cazul ca va ajunge la Casa Alba.

Blair a devenit prin aceasta un avertizor sau un acreditor privind o alta fateta a (politicii) fricii, frica de “izolationistul” Trump. El s-a alaturat astfel lui Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, si Robert Gates, fost ministru american al Apararii, care i-au cioplit lui Donald Trump un chip de “iresponsabil” si respectiv de “irecuperabil”.

“Dacă întorci spatele la ceea ce se întâmplă în lume atunci când aceste valori sunt subminate, nu îți îndeplinești destinul ca țară (…) Ca țară, ai primit acest destin. Nimeni altcineva nu poate face acest lucru astăzi în lume”, a spus Tony Blair referindu-se la rolul SUA în politica internațională.

“Decât să spun ceva despre Donald Trump, mai degrabă aș spune despre Hillary Clinton. Este o persoană în care personal aș avea încredere deplină (…) Cred că ea are o înțelepciune uriașă, simțul realității și este integră”, a conchis Tony Blair, la un eveniment organizat de agentia Reuters.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21302267-tony-blair-isi-lichideaza-societati-lobby-consultanta-pentru-concentra-activitatile-non-profit.htm

http://www.agerpres.ro/externe/2016/09/20/tony-blair-prevede-haos-in-lume-daca-donald-trump-ajunge-presedinte-21-28-27

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: