Securitatea normalității omenești, a familiei și sexualității naturale: Un aparator al neprofanarii. Comisarul european Gunther Oettinger critică “impunerea” căsătoriilor între homosexuali

Criticarea de catre comisarul european pentru economie si societatea digitala, germanul Gunther Oettinger, a “impunerii” casatoriilor homosexuale a starnit o furtuna intr-un pahar cu apa in randurile unor politicieni, din interiorul sau proximitatea filierelor partidiste internationaliste, si asociatii formal antirasiste, dar care pe fond devin rasiste prin coautoratul la atacurile deviante asupra normalitatii sexuale a rasei omenesti.

Domnul Oettinger “ar trebui să-și revizuiască urgent viziunea asupra lumii”, a declarat publicației Der Spiegel secretara generală a Partidului Social-Democrat german (SPD), Katarina Barley. “Cineva care propagă deschis opinii rasiste și homofobe se descalifică pentru cele mai înalte funcții publice”, a subliniat lidera social-democrata.

Trebuie spus insa si ceea ce nu se cunoaste sau este trecut sub tacere. Sustinerea homosexualitatii de catre atavistii internationalisti, socialisti si social-democrati, nu se deosebeste de “teoria paharului cu apa” a rudei lor ideologice mai indepartate Alexandra Kolontai, amica a lui Lenin si adepta infocata a revolutiei sexuale bolsevic-comuniste, care recomanda “amorul liber” dintre barbati si femei, oricand si cu oricine. “Inovatia” activistilor revolutiei sexuale liberalist-capitaliste este actul sexual nelimitat de gen, barbati cu barbati si femei cu femei.

Și asociația franceză SOS Racisme a ținut să se exprime și le-a cerut președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și cancelarului german, Angela Merkel, să “adopte sancțiuni corespunzătoare față de acest comportament nedemn pentru un membru al Comisiei”. Finantarea oculta a unor organizatii antirasiste pare sa excluda de pe agenda acestora problema demnitatii normalitatii sexuale a rasei umane. Discriminarea negativa a demnitatii normalitatii sexuale a rasei umane este rasism sadea, un rasism exorbitant care pune in pericol demnitatea, procreatia si viitorul rasei omenesti.

Criticarea transanta de catre Gunther Oettinger a “impunerii căsătoriei homosexuale” a venit în contextul unor dezbateri pe acest subiect care se desfășoară în prezent în Germania, țară unde căsătoria între persoanele de același sex nu este încă permisă. Reactia Federației germane a comunității LGBT a fost foarte virulenta, ca a oricarei asocieri sau practici discutabile sau condamnabile de altfel, care i-a cerut comisarului Oettinger să prezinte scuze și i-a transmis că “un comisar european trebuie să poată apăra cu credibilitate valorile europene ale nediscriminării, nu să răspândească prejudecăți rasiste și homophobe”. Amorul liber de gen, o inrudire extinsa cu teoria anarho-sexualista a “paharului cu apa” a bolsevicei Kolontai, nu este o valoare europeana, crestina, islamica sau crestino-islamica a popoarelor si natiunilor din Europa. Acesta este un adevar european, care conteaza pentru Europa, de care trebuie sa se tina cont.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/10/30/comisarul-european-gunther-oettinger-starneste-reactii-negative-dupa-ce-a-criticat-impunerea-casatoriilor-intre-homosexuali-04-00-46

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: