Pluralismul antinational in vechea limba de lemn a stangismului internationalist: Detenția unor politicieni prokurzi reprezintă un “semnal terifiant” (Bruxelles)

Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a condamnat vineri închiderea de către autoritățile turce a unor politicieni prokurzi, spunând că este un “semnal terifiant”, transmite DPA.

„Detențiile de astăzi transmit un semnal terifiant în privința situației pluralismului politic din Turcia”, a precizat Schulz într-un comunicat transmis de la Bruxelles.

El a mai spus că parlamentarii Partidului Democrat al Popoarelor (HDP), principala formațiune prokurdă din Turcia, care au fost arestați sunt „reprezentanți legitimi și democratici ai societății turce”.

„Prin acest nou șir de arestări la nivel înalt, autoritățile turce nu doar că împing Turcia tot mai departe de democrație, dar întorc de asemenea spatele valorilor, principiilor, normelor și regulilor din relațiile dintre UE și Turcia”, a mai afirmat el.

Probabil ca prin dioptriile sale politice, Martin Schulz nu vede sursa terorismului care curma vieti nevinovate in Turcia, iar urechile sale politice nu au auzit de reteaua terorista Gulen si de puciul gulenist, cu adevarat terifiant, impotriva democratiei turce si a alesilor ei legitimi.

Turcia nu trebuie sa astepte sa ajunga ca vecina sa Siria, o tara devastata de teroristi si rebeli, care vor sa ia locul reprezentantilor alesi si legitimi ai poporului sirian si sa instapaneasca o entitate terorista pe teritoriul sirian.

Daca stereotipurilor ipocrite, cu dublu standard ale lui Schulz ar fi luate in seama, in SUA ar trebui sa existe tot atatea partide si teritorializari etnice cate minoritati nationale sunt, ceea ce ar fi sfarsitul suveranitatii si statalitatii prin care SUA sunt cunoscute, azi, in lume. O asemenea situatie ar fi in mod evident inacceptabila. Pluralismul antinational este o contradictie in termeni.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/11/04/martin-schulz-detentia-unor-politicieni-prokurzi-reprezinta-un-semnal-terifiant–19-00-14

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: