Devenit peste noapte premier PNL, in exercitiu dar si in proiect, sarlatanul politic Cioloș da cu tifla Parlamentului, il denigreaza si-l avertizeaza: Cine nu e cu mine, e impotriva Romaniei / Urat caracter. Electoratul sa ia aminte

Dacian Ciolos a fost premier independent pana in duminica sperjurilor, cand si-a incalcat legamantul de neutralitate politica si de profesionalism tehnocrat exclusiv dedicat si a devenit politician liberal activ si candidat de premier al PNL.

Ciolos continua insa sa fie premier in virtutea fostului mandat de independent, abuzand votul de incredere al Parlamentului, de la investirea Guvernului tehnocrat independent. In mod cinstit si corect, Ciolos ar fi trebuit sa-si dea demisia sau sa fie demis, ca urmare a faptului ca a renuntat la mandatul de premier independent.

Constitutia nu poate insa acoperi sanctionatoriu toate miseliile politice posibile ale unui prim-ministru si/sau guvern, ca in cazul premierului si guvernului Ciolos, in care s-a creat in mod deliberat si cinic o contradictie antagonista intre forma independenta si fondul politic ale institutiilor premierului si guvernului.

Procedurile de acordare a increderii si de investitura pentru un premier si pentru un guvern mizeaza pe onestitatea celor carora li se acorda, pe buna lor credinta in respectarea angajamentelor asumate. Cand sub acoperirea unei forme neschimbate pe fond savarsesc abuzuri de incredere si de pozitie, oficial ei pot fi mai greu sau chiar deloc pedepsiti, deoarece se agata licheleste de respectarea formei.

Insa electoratul, cand vine vremea alegerilor, poate sanctiona astfel de sarlatani fara nicio opreliste de forma. Cu conditia sa li se deschida ochii, sa li se spuna, sa fie convinsi ca cei care le cer votul sunt niste sarlatani.

Nu folosesc deloc nepotrivit acest cuvant, sarlatan in toate limbile inseamna acelasi lucru, persoană necinstită, care înșală buna-credință, înșelător, farsor, șmecher, impostor, asa cum e Dacian Ciolos, care incepand de azi joaca rolul de opereta al premierului independent.

Premierul Dacian Cioloș a declarat duminică, la mitingul PNL din Piața Revoluției: „Sper, îmi doresc să avem în sfârșit un Parlament în care toți parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toți”. Un sperjur, care niciodata nu a primit votul macar al unui alegator, indrazneste sa arunce o insinuare mizerabila la adresa parlamentarilor actuali.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: