Michael Douglas, declaratii UMILITOARE la adresa imigrantilor romani (si nu numai), prin etalarea diferentei dintre imigrantii STAPANI si imigrantii SLUGI: „Am auzit doar limba ROMÂNĂ când mă plimbam pe lângă şantierele din Londra!”

Va vine sa credeti ca multi dintre actorii sau cantaretii americani, pe care i-ati admirat de-a lungul timpului ca pe niste mesageri modesti, puri si absoluti ai artei, sunt de fapt stapaniti de morbul arogantei, infatuarii si rasismului supraomului, care izbucneste cand te astepti mai putin, daramandu-si singuri statuile de idoli pe care voi le-ati ridicat lor in mintile voastre? Ca sunt niste propagandisti impuri, care subordoneaza arta unor interese de grup inchis? Sa fie de vina ideologia si politica, care le sunt turnate in ulcioarele mintii, cum le numea parintele Galeriu, pentru ca nimeni nu se naste cu asa ceva?

Actorul evreu american Michael Douglas a afirmat, în cadrul unui interviu acordat CNN pe tema migrației, că în timpul unei plimbări prin Londra, a trecut pe lângă multe clădiri aflate în construcţie, în care a auzit vorbindu-se ”doar în limba română”. Starul hollywoodian se consideră la rândul său imigrant. Bunicii săi “erau evrei ruşi din Bielorusia, care au ajuns în Statele Unite în 1914”, potrivit lui Douglas.

”Mă plimbam prin Londra ieri dimineaţă, erau şantiere de construcţii ici şi colo, am auzit vorbindu-se doar în limba română. Există mulţi imigranţi care fac munci pe care mulţi dintre cetăţenii unei ţări aleg să nu le facă. Aceasta este o chestiune la care tatăl meu ţine foarte mult, pentru că îi aduce aminte de propriile lui rădăcini. Avem tendinţa de a uita că noi, cei de aici, din Statele Unite, suntem cu toţii imigranţi”, a spus Michael Douglas. Nu este nevoie sa fii semiolog pentru a intelege ca Douglas si-a semanat printre spuse semnele arogantei insultatoare, se alege punand distante despartitoare, etaland diferenta dintre imigrantii stapani si imigrantii slugi. Iar imigrantii romani de pe schelele santierelor din Londra nu erau in mod sigur stapani.

http://www.evz.ro/michael-douglas-limba-romana-santiere-londra.html 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: