Și-a luat libertăți prea mari, vor să o transforme și pe ea în colonie: Martin Schulz estimează că Turcia nu trebuie să renunțe la negocierile de aderare la UE

In mistica imperiului global si a guvernului mondial, ideea de independenta este un risc pentru adeptii milenaristi ai unicei superputeri si unicei natiuni indispensabile.

Cine isi ia libertati prea mari, sunt tratati ca neascultatori care trebuie pedepsiti, prin inlaturarea conducatorilor si transformarea tarii in colonie. O stim pe pielea noastra.

O stiu si multi altii. Pentru pericolul de a deveni un exemplu de independenta, Turcia este in vizor. Dar turcii sunt destepti si luptatori, poporul se uneste in jurul conducatorului.

Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, și-a exprimat vineri speranța că Turcia nu va renunța la negocierile de aderare la Uniunea Europeană.

Stoparea negocierilor între UE și Turcia nu va reprezenta un câștig pentru Europa, a declarat Martin Schulz. „De fapt, va avea un efect opus. Vom pierde posibilitatea de a avea o influență asupra a ceea ce se întâmplă în Turcia și de a face, poate, lucrurile mai bune”, a mai spus Martin Schulz într-un interviu.

Da, stim, aceasta este tehnica sfredelului, de patrundere si de roadere din interior. Tot atatea aplicatii ale acestui principiu sunt retelele Gulen, Soros, de socializare, sectele, organizatiile neguvernamentale (in acest caz atrag atentia asupra denumirii, care conceptual face din state tinte) etc.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat săptămâna aceasta că va aștepta până la sfârșitul anului pentru a vedea dacă există progrese în negocierile cu UE privind aderarea Turciei. In caz contrar, va lua în considerare organizarea unui referendum.

Erdogan a declarat, recent, că guvernul turc va prezenta „în curând” un proiect de lege parlamentului pentru reintroducerea pedepsei cu moartea, la care UE se opune.

Martin Schulz a declarat că în cazul în care Turcia va reintroduce pedeapsa cu moartea, atunci „este clar” că acest lucru va însemna sfârșitul discuțiilor de aderare.

Pedeapsa cu moartea, care in SUA este in functiune, ii va viza cu predilectie pe teroristi si traficantii de droguri, pentru care toleranta trebuie sa fie zero. Numai asa societatile vor avea sansa sa se curete de aceste racile, distrugatoare de vieti si destine, inrobitoare de popoare.

Se pare insa ca, undeva, cineva nu vrea ca aceasta eradicare sa se intample in Europa. Si nici in Lume. Acesti “cineva”, pentru a nu ne mai ascunde dupa deget, sunt protectori ai terorismului si drogurilor. Daca termenul de “protector” al terorismului si drogurilor vi se pare jenant sau exagerat, cautati altul, eu nu am gasit niciunul mai potrivit.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/11/18/martin-schulz-estimeaza-ca-turcia-nu-trebuie-sa-renunte-la-negocierile-de-aderare-la-ue-09-09-58

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: