Trump desfiinteaza dur steagul fals ridicat de Obama: Numai prostii cred ca a avea o relatie buna cu Rusia este un lucru rau

Cultura, in special cea umanista, si varsta, pe care se sprijina experienta de viata, se numara printre cele mai puternice surse de intelepciune. Nu te fac in mod absolut sau automat si intelept. Exista si exceptii, cum sunt culturnicii, semidoctii care se cred docti, batranii nerozi etc.

Imi place insa sa cred ca intelepciunea magnatului imobiliar Donald Trump, data de cultura negocierii si varsta inaintata, care urmeaza ca in mai putin de doua saptamani sa-si ia in primire postul de presedinte al SUA, a prevalat in cazul desfiintarii irevocabile a ultimului steag fals ridicat de administratia Obama.

Nu stim cum va fi cu adevarat Trump ca presedinte, exista o serie de incertitudini, suspiciuni, ingrijorari si avertizari pe aceasta tema. Dar faptul ca s-a opus isteriei antirusesti din campania prezidentiala si concluziilor unui raport mistificator privind o pretinsa implicare a Rusiei in rezultatul alegerilor americane denota dorinta, inteligenta sau intelepciunea, ori toate la un loc, de a iesi din spatiul stramt, practic un punct mort, in care se afla relatiile SUA-Rusia.

Potrivit unui raport al agentiilor de informatii americane, comandat de presedintele Barack Obama, dat publicitatii vineri, presedintele rus Vladimir Putin ar fi dat ordin serviciilor secrete ruse de amestec in procesul electoral american pentru a-l ajuta pe republicanul Donald Trump sa castige alegerile prezidentiale din SUA, prin discreditarea democratei Hillary Clinton.

Trump a pus insa degetul pe rana, pe ce-i doare pe democrati, care nu stiu sa piarda, declarand, vineri dupa-amiaza, ca intreaga campanie din jurul presupuselor atacuri cibernetice rusesti in perioada electorala reprezinta o „vanatoare de vrajitoare” orchestrata de adversarii sai politici de la Washington, in scopul de a-si acoperi rusinea ca au pierdut alegerile prezidentiale.

Sambata, Donald Trump a revenit cu si mai multa energie, desfiintand aproape brutal steagul fals al administratiei Obama pe care il reprezinta concluziile raportului in cauza, imposibil sau greu de demonstrat, in absenta unor probe certe, irefutabile. El si-a exprimat indignarea pe Twitter, spunand ca o relatie stransa intre SUA si Rusia nu este nociva, ci benefica pentru SUA. Trump a proiectat, indirect, o semnificatie non-sectara si non-tribala asupra termenului de echipa, pozitionandu-l la scara internationala, reunindu-i pe toti politicienii lumii in solutionarea problemelor globale.

„Faptul ca avem o relatie buna cu Rusia este un lucru bun. Numai oamenii „prosti” sau fraierii ar crede ca acest lucru este unul rau. Avem suficiente probleme in lume si fara asta. Cand voi fi presedinte, Rusia ne va respecta mai mult decat o face in prezent, iar ambele tari, cel mai probabil, vor lucra impreuna pentru a rezolva unele dintre cele mai presante probleme si aspecte ale LUMII!”, a scris Trump in postarea de pe Twitter.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21518838-trump-numai-prostii-cred-avea-relatie-buna-rusia-este-lucru-rau.htm

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21517553-vladimir-putin-comandat-campania-influentare-alegerilor-din-sua-rusia-avut-preferinta-clara-pentru-trump-raport-serviciilor-americane-informatii.htm

http://www.agerpres.ro/externe/2017/01/07/obama-catre-trump-vladimir-putin-nu-este-in-echipa-noastra-11-00-06

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: