Un adevar prin excludere: “Am văzut milioane de oameni care ne sprijină pe noi” (Liviu Dragnea, pentru presa straina, despre covarsitoarea majoritate pro-PSD-ALDE si pro-Guvern)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, pentru un post de televiziune din Serbia, că el a văzut milioane de oameni care sprijină Guvernul şi că ar fi o greşeală să îi ignore din cauza protestelor din stradă.

”Am văzut milioane de oameni care ne sprijină pe noi şi avem acelaşi sprijin public. Vrem să ne punem în practică programul nostru”, a răspuns Dragnea jurnaliştilor sârbi care l-au întrebat dacă Guvernul şi-a pierdut legitimitatea din cauza protestelor masive. Întrebat dacă îi ignoră pe cei care au ieşit în stradă, Dragnea le-a spus jurnaliştilor străini că ar fi o greşeală să îi ignore pe ceilalţi care nu au ieşit în stradă.

Intr-adevar, cu o prezenta de spirit si un discernamant extraordinare, Liviu Dragnea a spus un adevar colosal, strivitor pentru papusarii protestelor anti-PSD si anti-Guvern. Oricat de umflate ar fi fost cifrele despre protestatarii din strada, prin scaderea sau excluderea lor din populatia Romaniei raman milioane de oameni care nu se lasa mintiti si manipulati de Iohannis si retelele iohanniste si sorosiste, care inteleg ca protestele nu sunt spontane, ci dirijate, ca exista undeva un centru de comanda ascuns si niste bani, foarte probabil romanesti in maini straine, din profitul extras de corporatii , care sunt folositi pentru dezbinarea romanilor si destabilizarea tarii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: