Daca toti am intelege: Diversiunea “Ierusalim” functioneaza la maxim impotriva oricarei tari din Est sau a intregului Est, cand incearca sa se ridice

In duminica Floriilor, Iisus a intrat in Ierusalim, fiind intampinat ca un rege al poporului iudeu, care striga “Osana!”. Cateva zile mai tarziu, acelasi popor a strigat: “Rastigneste-l!”. Cum de a fost posibila aceasta “rasturnare de imagine”, cum spunem astazi? Intorsatura lucrurilor s-a datorat celei mai mari operatiuni de manipulare din istorie, a carei esenta a fost DEFAIMAREA (vorbirea de rau despre cineva, barfirea, ponegrirea, calomnierea):

 http://www.evz.ro/duminica-floriilor-diversiunea-ierusalim.html

Aceeasi operatiune se desfasoara mult mai zgomotos in zilele noastre, prin intermediul mass-media, impotriva oricarui lider si oricarei tari din Est, chiar si a Estului in totalitatea sa, cand incearca sa-si afirme dreptul la libertate, independenta si suveranitate, sa-si apere interesele, identitatea, cultura, religia, istoria, sa traiasca mai bine, pe seama muncii si resurselor sale, nu ale altuia. Pentru Occident, mirosul de bucatarie vine intotdeauna din Orient. Asa cum vanatoarea Vestica (a se citi expansiunea spre Est) vrea pielea ursului din taigaua siberiana, se vrea si pielea lupului dacic din muntii carpatini.

Urmariti, in filmul de mai jos, cuprinzand raspunsul documentat pe care presedintele Rusiei, Vladimir Vladimirovici Putin, il da jurnalistului John Simpson de la BBC, care se face portavocea falsei acuzatii a Occidentului ca Rusia si liderul ei ar fi “reinviat” razboiul rece, o defaimare care rastoarna realitatea, prin atribuirea Estului, lui Putin si Rusiei, care se ridica, de fapte si vinovatii care apartin Occidentului. Putin denunta practic diversiunea „Ierusalim”, de acum doua mii si ceva de ani, care se aplica Rusiei de catre Occident, care are motoarele defaimarii antirusesti turate la maxim:

Anunțuri

2 Responses to Daca toti am intelege: Diversiunea “Ierusalim” functioneaza la maxim impotriva oricarei tari din Est sau a intregului Est, cand incearca sa se ridice

    • Prin atacul american asupra bazei aeriene siriene, razboiul civil din Siria a alunecat spre un razboi militar. Donald Trump s-a pozitionat de partea Statului islamic, nu mai poate pacali pe nimeni. Tot ceea ce s-a spus despre Barack Obama si Hillary Clinton ca parinti ai organizatiei teroriste Daech, se confirma a fi adevarat. Cele doua atentate Daech in Egipt, de azi, asupra bisericilor crestine in care se sarbatoresc Floriile, cu morti si raniti de care Trump nu se mai arata impresionat si indignat, sunt urmarea directa a loviturilor militare americane impotriva Siriei si in favoarea Statului Islamic. Teroristii, prin suita de atacuri din Orientul Mijlociu, Europa si Rusia, din aceasta saptamana, modeleaza prin presiune agenda vizitei lui Rex Tillerstone la Moscova, pe care foarte probabil se afla cerinte inacceptabile, prezentate pe un blat de tort cu santaje si intimidari. Trebuie sa ne pregatim de ce este mai rau.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: