Razboiul absurd al Stelei contra Soare (sau absurditatea razboiului “preventiv”, care nu-l previne, ci-l declanseaza): SUA vor sa parjoleasca “preventiv” Coreea de Nord

Imagini

Foto Wikipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Sistemul_solar

Dincolo de determinatiile geopolitice, razboiul preventiv pe care SUA il pregatesc impotriva Coreei de Nord ar putea sa aiba si o motivatie ezoterica, religioasa.

Faptul ca Jared Kushner, ginerele si consilierul presedintelui american Donald Trump, este evreu si Ivanka Trump-Kushner, sotia sa si fiica presedintelui, s-a convertit la iudaism, are drept consecinta ezoterica si ritualica inchinarea la o Stea (Shekinah). 

Marturii din apropierea liderului de la Casa Alba spun ca exercitarea mandatului acestuia a devenit o afacere de familie, in care fiica Ivanka si ginerele Kushner au o influenta politica determinanta, prin care credinte iudaice si interese israeliene impun directia.

Coreea de Nord aniverseaza sambata “Ziua Soarelui”, implinirea a 105 ani de la nasterea fondatorului tarii, Kim Il Sung. Simbolul Soarelui a iritat dintotdeauna adeptii Stelei, care vor o stralucire inegalabila.

Propensiunea evreiasca pentru slava Stelei, care originar probabil vine din nevoia de diferentiere adversativa fata de venerarea Soarelui (Ra) de catre egipteni, ai caror sclavi au fost, la care s-au adaugat ulterior resentimentele fata de romani, care venerau tot Soarele (Sol Invictus), apoi, mai tarziu, cele fata de musulmani, cu a lor Semiluna sau Luna, nu este o chestiune de bine sau de rau.

Este doar un alt mod concurential, de inteles, de a spune ca „Dumnezeul meu este mai mare decat al tau”, cu observatiile ca deosebirile dintre Soare si Stea sunt si raman in orice imprejurare remarcabile si ca ele nu ar trebui in niciun caz sa patrunda pe taramul politicii si sa devina discriminatoare sau decizionale.

Acest lucru nu se afirma public, doar in reuniuni dedicate secrete, de fervoare templierist-milenarista, dar el transpare in politica de satelizare stelara a lumii, care se incearca sa fie fixata in concepte precum globalism, unipolarism, jandarm mondial, guvern mondial etc.

Respingerea de catre Coreea de Nord a suprematiei Stelei (de aici si megalomania filmica si de proiect militar a “razboiului stelelor”, din epoca Reagan, un aliaj intre politizare, scientizare, fictionare si mitologizare) este vazuta de SUA ca o amenintare inacceptabila.

Pentru apararea nationala, Coreea de Nord isi dezvolta propriul arsenal nuclear, la care probabil nu va renunta decat daca vor renunta si celelalte puteri nucleare, asa cum recent au propus 100 de tari la ONU, initiativa pe care SUA au respins-o ca “nerealista”.

Dupa atacul SUA cu rachete asupra unui aeroport din Siria, Donald Trump isi indreapta actiunile militare catre “solara” putere nucleara nord-coreeana, care si-a facut de curand cunoscuta doctrina “putere contra putere”, amenintand ca va distruge “stelara” America (“stelara” de fapt prin reflexele evreiesti ale leadershipului de la Washington).

Donald Trump a promis joi ca „problema” nord-coreeana va fi „tratata”. El anuntase anterior trimiterea spre peninsula coreeana a portavionului USS Carl Vinson, escortat de trei nave lansatoare de rachete, apoi a evocat o „armada” incluzand si submarine.

Coreea de Nord a promis sa raspunda fata de „stupida” trimitere a acestui grup aeronaval, declarandu-se gata de „razboi”. La parada militara de sambata de la Phenian, in cinstea “Soarelui”, au defilat noi modele de rachete intercontinentale si de rachete ce pot fi lansate de pe submarine.

Choe Ryong Hae, un apropiat colaborator al lui Kim Jong Un, s-a adresat multimii, care a umplut pana la refuz piata in care a avut loc parada militara, cu un avertisment belicos catre SUA. “Daca Statele Unite ne provoaca in mod nechibzuit, puterea noastra revolutionara va replica instantaneu cu o lovitura devastatoare si vom raspunde razboiului total cu un razboi total si razboiului nuclear cu stilul nostru de lovituri nucleare”, a spus numarul doi al Coreei de Nord.

Lectiile Irakului si Siriei avertizeaza asupra riscului grav de proliferare a terorismului in Peninsula Coreeana, care trebuie contracarat pe toate caile si de toate fortele. Posibilitatea unui nou focar de terorism international, pe care il va aprinde un razboi “preventiv” american impotriva nord-coreenilor, asa cum s-a intamplat in toate razboaiele asa-zise preventive, trebuie sa faca din solidaritatea globala un fapt real, sa nu mai fie o lozinca. Tacerea sau non-reactia sunt echivalente cu complicitatea.

Sa retinem acest risc la adresa securitatii mondiale, proliferarea terorismului international, care este comparabil cu riscul proliferarii nucleare si care are ca vectori razboaiele „preventive”. Daca SUA vor alege sa atace Coreea de Nord, va fi o alegere proasta, dar vor trebui din capul locului sa-si asume responsabilitatea actului lor ilegal, provocator si genocidar, cat si pretul pe care vor trebui sa-l plateasca, dupa cum a avertizat ministrul de Externe al Chinei.  Cat de absurd este sa declansezi un razboi sustinand ca il “previi”, nu cred ca mai merita vreun comentariu.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21716343-video-parada-militara-phenian-care-aparut-noi-modele-rachete-intercontinentale-statele-unite-amenintate-razboiul-total-lovituri-nucleare.htm 

http://stiri.tvr.ro/sua-ar-putea-efectua-un-atac-preventiv-impotriva-coreei-de-nord–daca-exista-informa–ii-certe-ca-phenianul-va-efectua-un-nou-test-nuclear_816580.html#view

http://www.evz.ro/avertisment-razboi-lider.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: