Ies la iveala consecinte perverse ale atacului SUA asupra Siriei: Terorismul jihadist, incurajat indirect in comiterea de atrocitati. Bilantul tragic al atentatului din Al-Rashidin se ridica la 112 morti

 

Explozie in Siria

Explozie terorista in Siria
Foto: Captura Twitter

Diversiunea privind presupusul atac chimic al Sirie asupra populatiei civile dintr-un oras din provincial siriana Ildib, care a fost pusa in opera de serviciile secrete pentru a oferi pretextul atacarii de catre SUA a unui aeroport militar sirian, a “rodit”, prin revigorarea indirecta a terorismului jihadist in comiterea de atrocitati.

112 persoane au murit in urma atacului sinucigas care a vizat duminica un autobuz care transporta persoane evacuate din localitatile siriene loiale regimului, potrivit celui mai recent bilant furnizat duminica de ONG-ul Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, scrie AFP. Este dezgustattor si, in acelasi timp, revoltator sa constati ca impotriva bestialitatii terorismului jihadist nu a existat o reactie cel putin simetrica a SUA, care nu s-au mai simtit oripilate si motivate sa se repeada cu rachete ca represalii, fiind acum ocupate “sa rezolve problema nord-coreeana”.

Printre cei 112 morti figureaza 98 de persoane evacuate din localitatile Al-Fu’ah si Kefraya (nord-vest), a precizat ONG. Potrivit OSDO, masina capcana a explodat la Al-Rashidin, un cartier controlat de rebeli de la periferia de vest a orasului Alep, unde erau stationate autobuzele care transporta cele aproximativ 5.000 de persoane evacuate vineri din Al-Fu’ah si Kefraya, doua localitati pro-regim din nord-vestul Siriei, asediate de catre insurgenti.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21717407-bilant-tragic-atentatului-din-rashidin-siria-112-morti.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: