Revenirea frumoasei şi redutabilei rusoaice Şarapova cu victorie în WTA, primită cu ostilitate intrigantă şi invidioasă de rivale mai puţin norocoase: „Trişorii ca ea n-ar trebui să mai poată juca vreodată!” (Eugenie Bouchard)

Imagini pentru sharapova si bouchard

Sursa Foto: Prosport.ro

Maria Şarapova a revenit cu o victorie în circuitul WTA, după ce a trecut în două seturi de Roberta Vinci, scor 7-5, 6-3, în primul tur al turneului de la Stuttgart. Jucatoarea continuă insa să stârnească reacţii ostile si intrigante printre unele jucătoare din Vest, din circuit, probabil nemultumite sau tematoare ca s-ar putea sa fie umilite de super-jocul, de inalta clasa al Şarapovei, daca sortii vor face sa o reintalneasca ca adversara pe terenul de tenis.

Rusoaica a primit un wildcard pentru turneul WTA din Germania, o decizie pe care unii s-au grăbit să o conteste. Printre aceştia se numără şi Eugenie Bouchard (59 WTA). Fosta finalistă de la Wimbledon consideră că modul în care Şarapova a fost reprimită în circuit cu braţele deschise reprezintă un mesaj greşit transmis copiilor care vor să se apuce de tenis.

„Nu cred că e corect! Este o trişoare şi nu cred că unui trişor din orice sport ar trebui să i se mai permită să practice acel sport. Este nedrept faţă de ceilalţi jucători care fac lucrurile corect şi sunt oneşti. Cred că dinspre WTA se transmite un mesaj greşit către cei tineri: “trişaţi şi vă vom primi înapoi cu braţele descihise” “, a spus jucătoarea din Canada, într-un interviu pentru TRT World. De ce in loc sa se bucure ca, prin revenire, rusoaica va putea fi “invinsa”, nemaifiind “drogata”, canadianca alege sa fie rautacios-exclusivista? Oare nu pentru ca stie ca performanta rusoaicei vine din valoarea sportiva reala a eclipsantei Şarapova?

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/video-sarapova-a-revenit-cu-victorie-in-wta-dar-e-facuta-praf-de-eugenie-bouchard-trisorii-ca-ea-n-ar-trebui-sa-mai-poata-juca-vreodata-16248441

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: