Bula pe stil nou: Comisia invartea masa cu sereistul care schimba un bec

Bula a fost un personaj fictiv, celebru si paradoxal, pe jumatate idiot, pe jumatate genial, al umorului popular din timpul comunismului. Probabil pentru a nu ramane mai prejos, capitalismul isi scoate si el la iveala nu unul , ci o garnitura de alde Bula.

Robert Cazanciuc Foto:AGERPRES

Prin declaratia de joi din Parlament, fostul ministru al Justitiei Robert Cazanciuc risca sa faca parte din aceasta garnitura, de neserios in situatii penibile, pe care insa le depaseste cu succes.

Motivand prezenta unui ofiter SRI in comisia care a vizitat arhiva SIPA in 2013, care nu avea ce cauta in acea comisie, Cazanciuc a dat un raspuns hilar, ca de un Bula pe stil nou.

Operatiunea a fost “strict administrativa”, a sustinut fostul ministru: “Membrii comisiei au schimbat un bec. Nu au avut acces la niciun document.”

Ca in bancul a la Bula in care pentru schimbarea unui bec era nevoie de cinci insi: unul se urca pe masa sa schimbe becul, iar ceilalti patru invarteau masa. Nu mai sunt militieni, ci oameni respectabili si de incredere ai lui Cazanciuc.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21784932-robert-cazanciuc-despre-comisia-care-vizitat-arhiva-sipa-2013-mandatul-sau-ministru-justitiei-membrii-comisiei-schimbat-bec-nu-avut-acces-niciun-document-fost-operatiune-strict-administrativa.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: