Soc! Dupa Germania, si increderea Coreei de Sud in SUA este zdruncinata : Președintele sud-coreean Moon cere o anchetă privind introducerea ilegala în țară de catre americani a patru lansatoare THAAD

Fara indoiala ca respectarea aliatilor si a dreptului national si international reprezinta niste linii rosii ale caror incalcari atrag in mod firesc pierderea increderii fata de oricine s-ar face vinovat de o asemenea imoralitate si respectiv ilegalitate.

Explicatia nelinistitoare si avertizoare in acelasi timp fata de asemenea acte reprobabile si reactiile inevitabile de raspuns se afla in memoria istoriei relatiilor internationale. Cine incalca cele doua linii rosii este altcineva decat cel din autodescrieri, are ceva de ascuns, iar scopurile sale sunt altele decat cele declarate.

Probabil catre un astfel de moment al adevarului se indreapta si Coreea de Sud, aliata SUA, in urma descoperirii ca americanii au introdus ilegal  patru lansatoare THAAD pe teritoriul national sud-coreean, suplimentar față de cele două lansatoare de acelasi tip care au avut aprobarea legala, pentru a contracara amenințarea nord-coreeană. Președintele sud-coreean Moon Jae-in Moon s-a declarat “șocat” de descoperirea acestei ilegalitati a aliatilor americani si a dispus efectuarea unei anchete.

https://www.agerpres.ro/externe/2017/05/30/coreea-de-sud-presedintele-moon-solicita-o-ancheta-privind-intrarea-a-patru-lansatoare-thaad-in-tara-10-48-34

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: