Hillary Clinton arunca SUA in capcana propriilor FRUSTRARI si INCOERENTE: Un denunt aiuritor, privind o presupusa “COMPLICITATE (electorala) între ruși și americani“ împotriva sa, sugereaza ca alegerile prezidentiale americane nu au fost LIBERE

Fosta candidată democrată la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton, a mers miercuri mai departe decât până acum în interpretarea înfrângerii sale în fața lui Donald Trump, afirmând că rușii s-au coordonat probabil în atacurile lor informatice cu americani, chiar cu echipa președintelui republican, transmite AFP.

Ca orice cetatean si in virtutea dreptului la libera exprimare, teoretic si Hillary Clinton poate sa spuna orice. Numai ca Hillary Clinton nu este un “simplu cetatean”, cum spunea dictatorul Nicolae Ceausescu. De data aceasta, fosta candidata democrata in alegerile prezidentiale, invinsa de republicanul Donald Trump, a mers prea departe cu acuzatiile ei irationale, izvorate din patima puterii.

Afirmatia ca au fost americani care au complotat cu rusii pentru ca Hillary Clinton sa piarda alegerile sugereaza, indubitabil, ca alegerile nu au fost libere. De aici, pentru orice analiza rationala rezulta cel putin doua intrebari. Prima, cum poate un candidat prezidentiabil sa acuze ca alegerile nu au fost libere, cand partidul sau, de guvernamant, a fost cel care a organizat alegerile? A doua, daca autoarea acestui nesfarsit lant de acuzatii falacioase isi da seama ca, pentru nerepetarea acestui jalnic precedent, la urmatoarele alegeri va fi nevoie de observatori internationali?

https://www.agerpres.ro/externe/2017/06/01/hillary-clinton-denunta-o-complicitate-intre-rusi-si-americani-impotriva-sa-la-alegerile-din-sua-08-38-40

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: