Donald Trump isi incarca (si i se incarca) KARMA politica: Ce se pregateste sa fie adus SUS, cand inevitabila BASCULARE il va duce in JOS?

Cand si o progenitura a familiei alpha afiseaza un exclusivism suparator, care il face pe tatal sau si mai impopular, cum a facut Eric Trump, care a afirmat despre criticii presedintelui Donald Trump ca nu sunt “nici macar oameni”, iar despre presa ca este “scapata de sub control”, sugerand punerea in lant a cainelui de paza al democratiei, lucrurile nu au cum sa mearga bine, pentru ca sunt sau par sa fie planificate sa nu mearga bine. Altfel, daca nu ar fi fost facuta tocmai pentru a fi auzita si inregistrata public, fiul s-ar fi abtinut de la o astfel de declaratie.

Eric Trump Foto: Wikimedia Commons

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21807566-eric-trump-considera-criticii-tatalui-sau-nu-sunt-nici-macar-oameni.htm 

Cand fostul director al FBI James Comey confirma, intr-o scrisoare adresata Congresului SUA si data publicitatii miercuri, ca presedintele Donald Trump i-a cerut sa abandoneze ancheta ce il viza pe Michael Flynn, fostul sau consilier implicat in scandalul privind ingerinta rusa in alegerile prezidentiale americane, fapte despre care Comey va depune marturie la audierea in Senat, viitorul nesigur al noului presedinte la Casa Alba inceteaza sa mai fie o supozitie si capata contururile unei certitudini.

 

James Comey Foto: Wikimedia Commons

http://stirileprotv.ro/stiri/international/fostul-director-al-fbi-james-comey-a-dezvaluit-ce-va-povesti-la-audierea-din-senat-trump-mi-a-spus-astept-loialitate.html

Il va gasi pe Trump sfarsitul anului la Casa Alba? Administratia si Legislativul iau in calcul suspendarea presedintelui. Ce va aduce aceasta foarte probabila basculare? Toti stim ce sunt acelea o bascula si o basculare. O parghie cu punct de sprijin la mijloc, astfel incat, in functie de greutatile de la capete, cand un capat se lasa in jos, celalalt se duce in sus. Avand in vedere marimea problemelor care il vor duce in jos pe Trump, este logic ca cele care vor veni sus sa fie la fel de sensibile si de grele, dar de semn contrar.

Presedintele Donald Trump isi incalca zi de zi propriile cuvinte

Altfel, nimeni nu s-ar fi obosit sa-l aduca pe Trump la Casa Alba, cu atat mai mult impotriva votului popular, daca nu ar fi fost planificata o baculare manipulatoare care sa infranga rezistena publica fata de anumite probleme sau anumite moduri de solutionare. In general, opinia publica insasi functioneaza dupa principiul bascularii. Ceea ce este rau si respins de toata lumea la un moment dat, reversurile devin bune si acceptate prin basculare.

Foarte probabil ca antiimigratia, “filorusismul”, nationalismul, antiliberalismul si alte rele sau lucruri inacceptabile, care acum i se pun in spate lui Trump, si el le accepta si chiar mai cere, pregatind bascularea, vor face, cand se vor duce in jos, ca opusurile lor sa se duca in sus, devenind bune si acceptabile. Nu stiu daca distantarea sau ruperea de Europa vor continua si se vor finaliza sau se vor opri, undeva, intr-o pozitie intermediara. Pentru acest gen de evolutie am o explicatie sau o predictie cam ca in raporturile dintre o stea si un soare, in care steaua nu are lumina proprie, ci o primeste de la soare. De regula, nimeni nu-si risca sursa de energie.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: