USR, contra naturii: Sacrilegiul non-adamevaic

Uniunea Salvati Romania (USR) a mai facut un pas spre iesirea din istorie. Comitetul Politic National al acestei formatiuni a decis, in sedinta de sambata, sa sustina asa-zisul parteneriat civil, o atribuire abuziva a acestor termeni unor abateri de la legile firii umane.

Prin decizia unui grup restrans de “nonadamevaici” (literal: non-adam-eva-ici), care risca sa devina a intregului partid in urma referendumului intern pe aceasta tema, din luna august, USR incalca legile naturale ale protofamiliei si protoparintilor.

USR a hotarat, pe 31 mai, in Biroul National, forul care asigura conducerea partidului intre reuniunile Consiliului Politic si congrese, ca partidul sa se pozitioneze impotriva referendumului initiat de Coalitia pentru Familie pentru definirea familiei ca bazata pe uniunea liber consimtita dintre barbat si femeie.

A doua zi, Nicusor Dan, liderul formatiunii, si-a anuntat demisiile din calitatile de presedinte al partidului si de membru al USR, motivand ca in mod nepermis se aduce in prim plan incalcarea traditiilor si se imping in plan secund hotia si coruptia.

Daca decizia de sustinere a impreunarii nonadamevaice, a “parteneriatului civil”, cum scrie pe fundita roz a pachetului in care se ascund derapajele de la normalitatea omeneasca si insultele la adresa traditiilor romanesti, va deveni a intregului partid, USR risca sa-si piarda electoratul si sa dispara la fel de meteoric precum a aparut. Aparitia USR in viata politica romaneasca este pusa pe seama ONG-urilor straine finantate de miliardarul evreu american George Soros, care a fost in repetate randuri acuzat ca urmareste obiectivul politic al distrugerii traditiilor identitare ale est-europenilor.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: