Politica Obama de recrutare, in cumpana: Pentagonul a amanat decizia privind permisiunea inscrierii transexualilor in armata SUA

Potrivit unor asa-zise ratiuni de stat, bancurile despre homosexuali le sunt interzise cetatenilor americani. Aceasta stavila in calea umorului considerat subversiv este foarte asemanatoare cu interzicerea bancurilor politice in vremurile comunismului.

Unul dintre cele mai condimentate astfel de bancuri spune ca cel mai greu lucru pentru un militar american apare cand acesta este trimis in misiune de lupta cu un homosexual, deoarece isi simte amenintat si spatele.

Nu se stie daca vreo varianta a acestui tip de banc cu homosexuali a ajuns la urechile superiorilor din armata SUA.

Studii psihologice avertizeaza insa ca si pentru cea mai centralizata organizatie, frustrarile mocnite, provocate de obligarea normalitatii sa se inconvoaie, pot fi la fel de corozive precum rugina pentru cel mai sofisticat mecanism.

Urmare a unei plangeri de saptamana trecuta a liderilor celor trei categorii de forte armate ale SUA, Pentagonul a amanat cu sase luni implementarea unei decizii a fostului presedinte afroamerican Barack Obama care permitea transexualilor sa se inscrie in armata americana.

Si multi congresmeni republicani se opun patrunderii transexualilor in armata, care ar urma homosexualilor, decizii care urmaresc mai degraba scopuri politice decat militare, avand in vedere numarul mic al acestora in raport cu masa normalitatii.

„Vom utiliza aceasta perioada suplimentara pentru a evalua cu mai multa grija impactul unor asemenea recruti asupra pregatirii si letalitatii. Aceasta actiune nu presupune in niciun mod impactul revizuirii”, se arata in documentul intern semnat de seful Pentagonului, Jim Mattis. Opinia in crestere vorbeste deja de o abandonare in numele coeziunii. Ar fi primul recul al politicii Obama de recrutare. Dar si o sansa pentru re-verticalizarea normalitatii.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21849303-pentagonul-amana-decizie-permite-transexualilor-inscrie-armata-sua.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: