Imaturul (sau provocatorul?) Schulz, pretendent la functia de cancelar german: Merkel “ar trebui sa indrazneasca sa intre in conflict cu Trump”

Dezamagitorul Martin Schulz, lider al Partidului Social-Democrat german (SPD) si candidat la functia de cancelar, a gafat din nou, dupa ce cu putin timp in urma o criticase aiuristic pe Angela Merkel pentru o asa-zisa “aroganta a puterii”. Merkel si “aroganta puterii’! In afara de faptul ca este femeie, nemtoaica este o politiciana rationala si unificatoare, o demna continuatoare a unificatorului Helmut Kohl.

De aceasta data, Schulz a criticat-o pe contracandidata sa pentru ca nu i se opune mai ferm presedintelui american Donald Trump. Nu este pentru prima data cand acest nepotrivit lider pentru un partid echilibrat, de centru-stanga, face dovada ca este un adept al liniei “conflictualiste”.

Afirmatiile politico-electorale nefondate ale lui Martin Schulz arata ca social-democratia germana reprezinta veriga cea mai slaba a crizei cu care se confrunta de o buna bucata de timp social-democratia europeana. Datorita jocului unor conjuncturi nefaste, in SPD nu exista inca o selectie competitiva a liderilor, pentru a oferi o alternativa si o contraoferta credibila la Uniunea Crestin Democrata (UCD).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: