„Afacerea” Donald Trump Jr – Natalia Veselnitskaya, pe culmile ipocriziei: Sa cauti informatii pe care le stii sau acolo unde stii ca nu exista

Daca ar fi trait in vremurile noastre, mai ales in etalonul acestora, societatea politica americana, exclamatia de indignare a lui Cicero “O, tempora, o, mores!” / “O, vremuri, o, moravuri!”, din “In Catilina” / “Impotriva lui Catilina”, foarte probabil ca ar fi fost inzecita.   

Donald Trump cel mic (jr.) a fost scos la bataie. Precum lupusorul care trebuie sa invete meserie. Insa cei care l-au aruncat in fata si il manevreaza au pornit cu stangul. Mai précis, cerandu-i lui Trump Jr. sa caute informatii pe care ei le stiu sau sa caute acolo unde stiu ca nu se afla, au ajuns pe culmile ipocriziei. Victima este credibilitatea, care este in cadere libera.

Avocata rusa Natalia Veselnitskaya a fost ferma si insistenta in respingerea acuzatiilor adversarilor presedintelui american Donald Trump, potrivit carora aceasta s-ar fi intalnit cu Donald Trump Jr in timpul campaniei prezidentiale din SUA pentru a-i transmite informatii compromitatoare despre democrata Hillary Clinton.

Veselnitskaya a precizat raspicat ca speta intalnirii pe care a avut-o cu fiul presedintelui american a fost pur profesionala, exclusiv pentru a apara interesele clientului ei in legea Magnitsky. „Nu am avut in niciun moment informatii compromitatoare sau sensibile cu privire la Hillary Clinton. Nu am avut niciodata intentia de a avea asemenea informatii”, a declarat avocata.

La Wahington se joaca un teatru politic absurd. Adversarii politici se cunosc cel mai bine ei intre ei. De unde sa fi cunoscut o avocata rusa petele de pe biografia politica a lui Hillary Clinton, cand acestea sunt stiute in mod exhaustiv de serviciile secrete americane si de rivalii ei, democrati si republicani?

Povestea aceasta cu puternic iz de diversiune este o poveste indigena. De ce ar fi nevoie de o terta parte, alogena, care in plus este si rusa? Doar pentru a intretine si amplifica antirusimul. Din ramasitele razboiului rece unii inca traiesc bine.

Si, apoi, trebuie spusa si p’aia dreapta. La rigoare civica, daca cineva stie ceva compromitator despre un candidat la postul de sef de stat, este obligat de toate normele morale si juridice de pe pamant sa il faca cunoscut opiniei publice, impreuna cu toate probele incriminatoare pe care le detine sau carora le cunoaste sursa. Este surprinzator si inadmisibil ca din astfel de dezvaluiri sa se faca delicte de opinie. Stiti cum se spune, in momentul afirmarii unei comuniuni sau al legaturii numite taina familiei crestine: “Cine cunoaste ceva compromitator despre una din parti, sa vorbeasca acum sau sa taca pe vecie.”

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21886580-avocata-rusa-natalia-veselnitskaya-sustine-nu-avea-informatiile-compromitatoare-despre-hillary-clinton-care-voia-donald-trump.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: