Rostogolirea ideologiei razboiului rece in spatiul public: Directorul CIA susține că Rusia s-ar fi amestecat în alegerile americane din 2016, 2012 si 1970!

Vrand parca sa contrazica discretia serviciilor secrete, directorul CIA a iesit la rampa cu o surprinzatoare declaratie extinsa despre pretinsul amestec al rusilor in alegerile prezidentiale americane.”Amestecul” ar fi fost, ceea ce tine de anecdotica, chiar si pe vremea sovieticilor, cand internetul si email-urile erau necunoscute. Cel putin in lagarul comunist, in mod sigur. 

 „Pericolul ca adversarii noştri să se amestece în alegerile noastre este foarte real, iar ruşii au făcut acest lucru, în mod clar, în 2016. La fel, în 2012 sau 1970. Sunt unii care se simt agasaţi şi şocaţi că rusii au încercat să se amestece şi să impună un rezultat preferat de ei, şi nu unul democratic. Au încercat să facă asta tot timpul. Avem misiunea de a ne asigura că ne protejam împotriva acestor tentative”, a declarat Mike Pompeo, seful CIA.

Multi privesc critic aceasta rostogolire in spatiul public a ideologiei razboiului rece, imbracata in hainele antirusismului. Ca pe un nefast exces de zel antipolitic, care incearca sa darame sau sa slabeasca eforturile presedintele Donald Trump de a construi relatii bilaterale americano-ruse normale. Sunt insa si pareri mai detasate, care cred ca este mult zgomot pentru nimic. Trambitele Ierihonului au fost doar trambite.

http://stiri.tvr.ro/directorul-cia-sus–ine-ca-rusia-s-a-amestecat-in-alegerile-americane-din-2016_819841.html#view

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: