„Suie-te in avion si vino la Hamburg!”

Or fi primit nemtii ajutorul pe care l-au solicitat celorlalte tari UE in identificarea protestatarilor violenti de la summitul G-20 de la Hamburg?

Asa cum s-a vazut la televizor in imaginile transmise de la fata locului, antiglobalistii au adus iadul la Hamburg, prin violente si distrugeri iesite din comun, soldate cu multe zeci de raniti in randurile fortelor de ordine.

Caracterizarea protestatarilor violenti ca „au actionat ca teroristii” si compararea lor cu “neonazistii” si “teroristii islamisti” s-au facut auzite din multe parti, impreuna cu apelul la crearea unei baze de date cu extremiști.

Daca Germania inca nu a obtinut informatii concludente, mai ramane o sursa. Un martor ocular credibil. Primarul  New Yorkului, Bill de Blasio, sosit in ultimul moment la Hamburg, pentru a participa la manifestatii, de joia si pana duminica trecute. Un mic banc politic sau un pamflet circula pe aceasta tema.

Suna telefonul la Primaria New Yorkului. “- Ce faci, primare, ma lasi singur pe post de “antiglobalist”?” “- Pai, domnule presedinte, eu nu pot sa joc in piesa asta. Ce treaba am eu cu antiglobalistii? Ca doar Wall Street-ul din primaria mea este varful de lance al globalismului.” “- Lasa asta, acum, nu-i nevoie sa joci rolul de „antiglobalist”, ci sa te ocupi de antiglobalisti. Suie-te in avion si vino la Hamburg!”.

https://www.agerpres.ro/externe/2017/07/07/sua-primarul-new-yorkului-anunta-ca-a-plecat-spre-hamburg-unde-va-participa-la-o-manifestatie-in-marja-g20-03-05-18

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: