Un an de la esuarea loviturii de stat din Turcia: Comemorare cu mesaje nationaliste, dezvelirea unui monument al victimelor, lectura din Coran si muzica otomana. Predicatorul Fethullah Gulen, parazit pe trupul religiei islamice

Turcia comemorează sâmbătă un an de la puciul eșuat, cu o sesiune parlamentara dedicata, inaugurarea la Istanbul  a unui monument in memoria celor 249 de oameni care au murit în timpul rebeliunii, muzică otomană, lectură din Coran si intalnire a presedintelui Erdogan cu rudele celor ucisi pe podul de pe Bosfor, rebotezat Podul Martirilor, care a fost scena confruntarilor din 15 iulie 2016.

 

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis Turciei, care este al doilea membru al Aliantei ca marime a armatei, un “omagiu pentru eroii care și-au pierdut viața în orele critice ale tentativei de lovitură de stat și poporului turc care s-a ridicat împotriva acestui act atroce și întru apărarea guvernului ales și a instituțiilor democratice.” Totodata, Stoltenberg a apreciat ca încercările de a submina democrația în țările aliate sunt „inacceptabile”.

 

Asa-zisul imam turc, care abuzeaza de denumirile “imam” si “turc”, el fiind de fapt un parazit care traieste pe trupul religiei islamice si un cetatean strain care si-a abjurat faptic originea si credinta, si-a varsat veninul intr-un comunicat plin de acuzatii la adresa guvernului de la Ankara. Gulen, care trăiește în exil în SUA, este acuzat de Turcia că s-a aflat în spatele tentativei de lovitura de stat, ca inspirator si organizator, prin folosirea influentei religiei islamice uzurpate, a banilor si a retelelor pe care le-a creat in timp, si cu care a infiltrat institutiile statului turc, creand un “stat paralel”, si a impaienjenit societatea turca, utilizand o “religie paralela”. Turcia trebuie iubita, iar Erdogan, un mare patriot si conducator turc si un prieten sincer al romanilor, respectat si sustinut.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: