Internationalismul progresist si antieuropenismul sorosist, gata sa scoata la mezat avutiiile europenilor: “Nu avem o criză a refugiaților în Europa”, ci o “criză a solidarității” (Martin Schulz)

V-ati gandit vreodata ca avutiile voastre de-o viata pot incapea pe mainile marilor risipitori politici, care va pot lasa saraci lipiti pamantului? Ati avut macar si un licar de banuiala ca vechile formule partidiste, de stanga si de dreapta sau social-democrate si liberale, sunt masini capitaliste de manipulare care va smulg voturile pentru a aduce in fruntea voastra indivizi care nu va reprezinta, uneori si de alte natii, mai nou si de alte rase, care nu gandesc si nu simt ca majoritatea, ca poporul, bun doar sa fie indobitocit si inrobit?

Daca nu, este timpul sa o faceti, si inca foarte repede, pentru ca internationalismul progresist si supranationalismul liberal sunt foarte aproape sa o faca, daca vor atinge o masa critica europeana, cu ajutorul a multi bani sorosisti pusi la bataie, care vor sa creeze enclave de imigranti necompetitivi, buni doar ca mase de manevra, pe care sa-i tineti pe munca si cheltuiala voastra, care, cu timpul, pe pamanturile voastre si in casele voastre, veti deveni sclavi, voi si urmasii vostri, si ei stapani?

Daca inca mai aveti indoieli, aveti drept proba irefutabila cea mai recenta declaratie politica si electorala a lui Martin Schulz, candidatul “progresistilor” (Partidul Social Democrat din Germania, SPD) la functia de cancelar, care continua sa-si dea in petec prin impulsuri autoritariste, care ar putea deveni dictatoriale, daca ii va lua locul Angelei Merkel (UCD). Simtindu-se deja pe cai mari, Schulz a devenit pe fata promotor al politicii antieuropene si antiidentitare a lui George Soros.

Pentru a constringe tarile est-europene sa accepte asa-zisele cote obligatorii de imigranti, Martin Schulz rastalmaceste principiul solidaritatii, intr-o acceptiune extra-europeana, de care conditioneaza acordarea fondurilor europene. Schulz a lansat un nou apel pentru diminuarea fondurilor europene pentru tarile est-europene care nu accepta sa primeaca migranti. Luati aminte cum o persoana si alte cateva persoane, ajunse in primele pozitii ale acestor partide imbatranite, cum fac si dreg sa se intample este o poveste care tine de momentul infiintarii si infiltrarii lor in timp, si-au luat nasul la purtare in a decide pentru zeci si sute de milioane de oameni.

“Nu există o criză a refugiaților în Europa – suntem un continent mare și bogat și trebuie doar să redistribuim refugiații corespunzător. Ceea ce avem este o criză a solidarității”, a scris Schulz pe Facebook. Aha, deci, asta gandeste Schulz despre Europa, ca este “mare si bogata”, cum gandesc talharii cand isi fac planurile de jefuire. Pai, draga domnule Martin Schulz, matale nu dai doi bani pe munca europenilor, pe sudoarea lor, pe sacrificiile lor, pe austeritatea lor, cu care a fost facuta Europa bogata, pe care au ridicat-o din ruine, cum era dupa al doilea razboi mondial. Europa nu este un tinut bananier, in care sa stai cu burta la soare si sa faci doar efortul de a deschide gura pentru a pica banana malaiata in gura lui natafleata. Europa este un taram al creativitatii, muncii si sudorii, al ostenelii si chinului, al ordinei si disciplinei, iar solidaritatea europeana asta inseamna, europenii sa fi uniti si coezivi, ei intre ei, in a-si apara truda, rezultatele muncii si creatiei lor. Oare nu a venit timpul ca strigoii partidelor de carton, uzate si corupte, sa fi scosi la pensie? Ceasul partidelor noi a inceput sa ticaie.

https://www.agerpres.ro/externe/2017/07/18/-nu-avem-o-criza-a-refugiatilor-in-europa-ci-o-criza-a-solidaritatii-considera-martin-schulz-20-06-29

One Response to Internationalismul progresist si antieuropenismul sorosist, gata sa scoata la mezat avutiiile europenilor: “Nu avem o criză a refugiaților în Europa”, ci o “criză a solidarității” (Martin Schulz)

  1. Ghita Bizonu' spune:

    Pai atunci sa fie nitel mai solidar … cu mine!!!!
    As vrea si eu sa traiesc nitel mai bine …

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: