Internationalismul militar, propovaduit de Hans Klemm pentru Romania: Rachetele “Patriot” din Romania vor apara tarile vecine si intreaga NATO

Credeati ca daca am scapat de comunism am scapat si de pagubosul internationalism? V-ati grabit, un internationalism militar sui generic tocmai ce a fost propovaduit pentru Romania de ambasadorul american Hans Klemm.

Intr-un interviu pentru TVR, ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a declarat ca achizitia de rachete Patriot va oferi protectie in cazul atacurilor aeriene nu doar pentru Romania, ci va contribui si la apararea tarilor vecine si a intregii NATO.

Internationalism, internationalism, dar de ce pe banii nostri? Platesc vreun sfant tarile vecine sau cele din NATO? Nicidecum, noi ii vom apara pe toti pe gratis. Impotriva Rusiei, of course.

Amarnica povara vor pune pe umerii Romaniei rachetele americane Patriot. Cum sa ii aparam noi pe toti de un colos?

Mi-e teama ca “internationalismul” asta militar, cu care ambasadorul Klemm ne gadila urechile, ne va goli si visteria si ne va face si carne de tun, precum negrii in razboaiele americane sau commonwealth-ii in cele britanice.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: