In jocul diversiunilor: HRW colecteaza de pe internet inregistrari video ale Statului Islamic, ca “probe” impotriva armatei irakiene, eliberatoare a Mosul

Human Rights Watch (HRW), un ONG cu origine pe persoana fizica si cu un scop indoielnic, ca orice entitate de acest gen care este platita cu bani straini sa satisfaca interese unilaterale, dar sub acoperirea comunitatii internationale, a intrat sau a fost atrasa in jocul diversiunilor gruparii jihadiste Statul Islamic (SI).

HRW a strans de pe internet inregistrari video, a caror autenticitate nu poate fi dovedita, cu indivizi imbracati in haine ale armatei irakiene care executau persoane despre care afirma ca ar fi fost prizonieri luati in luptele de eliberare a orasului Mosul. Si nazistii s-au imbracat in haine militare poloneze, ca sa nu mai zicem de mitologizarea ‘islamica” a SI, ai carui lideri de varf nu citesc Coranul, ci Talmudul “Conflictului civilizatiilor”.

HRW prezinta aceste inregistrari ca “probe” incriminatoare de incalcare a drepturilor omului de catre armata irakiana, sustinand ca indivizii in haine militare apartineau fortelor de securitate irakiene si ca erau de religie siita, iar persoanele executate ar fi fost de confesiune sunita.

Scopul destul de straveziu al acestei fortari de cauze si efecte il aflam chiar de la HRW, care se declara ingrijorata de posibilitatea “reaprinderii conflictului confesional”. De-a lungul timpului, din 2014, astfel de “ingrijorari” au fost decodate ca fiind de fapt sugerari.

Dintr-o data, ce sa vezi, HRW ne spune fara sa clipeasca ca in Irak, ca de altfel si in Siria, nu ar fi vorba de un razboi de eliberare a teritoriului national de sub ocupatia unei grupari militare, care a fost finantata si inarmata de SUA, pentru a-si pastra influenta in zona, dupa invadarea Irakului de catre George W Bush, in 2003, ci de un “conflict interconfesional”. Si toate astea le-am aflat, joi, de la o Hadasha a HRW,  Sarah Leah Whitson, care, sa nu-ti vina sa crezi, “cearta” SUA si o pune in “garda”, ca “Guvernul american trebuie să se asigure că nu va mai oferi asistență unității irakiene responsabilă de aceste execuții.” Ca la manual.

https://www.agerpres.ro/externe/2017/07/27/militari-irakieni-antrenati-de-fortele-americane-au-executat-zeci-de-prizonieri-la-mosul-hrw–18-31-44

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: