Adularea de protocol ii lipseste: “Discriminata” cu o supercasoaie de milioane de dolari si vacante de vis, Michelle Obama se plange de discriminare

Multe foste personaje politice de rang inalt din lumea occidentala sunt incapabile sa revina la o viata obisnuita. Lipsa refelectoarelor si a adularii de serviciu le creeaza un adevarat conflict de personalitate. Unele reactii, comportamente si pretentii, sunt ca de sevraj.

Dar viata reala este viata reala. Ca intr-un mijloc de transport public, in care poti simti transpiratia celuilalt, poti fi calcat pe bombeu sau poti auzi injuraturi. De ultimele sau de alte antipatii nici macar Donald Trump nu poate scapa.

Doar sotii afroamericani Obama, fosti locatari ai Casei Albe, prin voia lui Dumnezeu si a poporului american, refuza sa redevina sau sa fie tratati drept ceea ce sunt, ca cetateni obisnuiti. Ei se folosesc de cuvantul “nediscriminare” ca de o bagheta magica. Si nu s-ar putea spune ca nu le indeplineste dorintele.

Fosta prima doamna Michelle Obama s-a plans recent, la o conferinţa la Denver, că se confruntă în continuare cu declaraţii discriminatorii din partea unor americani. Ea a povestit ca i-au fost adresate cuvinte rasiste după plecarea de la Casa Albă.

Insa Michelle Obama nu a spus ceea ce multi americani i-au transmis pe retelele de socializare. Dupa plecarea de la Casa Alba, fosta prima doamna afroamericana a fost “discriminata” cu o supercasoaie de 8,1 milioane dolari si cu vacante de vis. “Am vrea si noi sa fim “discriminati” in acest mod”, au rabufnit replici pe internet.

https://www.news.ro/externe/michelle-obama-spune-ca-se-confrunta-in-continuare-cu-discriminarea-1922402327002017072117113374

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: