Opozitia extranationala, bresa de suveranitate, risc de puci si razboi civil:  Noua Adunare Constituantă din Venezuela a demis-o pe Luisa Ortega Diaz din funcția de procuror general

Dupa razboiul civil din Siria si tentativa de puci din Turcia, a devenit faptic evident ca opozitia extranationala, finantata din strainatate, care forteaza crearea unui „stat paralel”, reprezinta o alta fata a “agentilor straini”, alaturi de ong-urile Soros si retelele Gulen, prin care patrund interese straine ostile. Se remarca incercari in crestere de prindere in tentaculele intereselor straine oculte a unor institutii de influenta ale statului, de la cele juridice pana le cele educationale si religioase, prin coruperea unor reprezentanti ai acestora (magistrati, procurori, parlamentari, lideri politici, militari, de scoli, culte religioase etc).

Opozitia extranationala, antinationala sau agenta straina este o grava bresa de suveranitate si un risc real de puci si de razboi civil, fata de care toleranta trebuie sa fie zero, daca liderii si popoarele nu vor sa-si vada tarile devastate de factiuni armate rebele sau teroriste, dupa exemplele din Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Tarile din nicio regiune nu trebuie sa admita asemenea tumori politice de import, care le pot destabiliza regiunea.

Noua Adunare Constituantă din Venezuela, dotată cu puteri nelimitate, a demis-o sâmbătă pe Luisa Ortega Diaz din funcția de procuror general, după ce ea a devenit unul dintre principalii opozanți ai președintelui socialist Nicolas Maduro, relatează AFP și Reuters. Luisa Ortega Diaz va fi înlocuită provizoriu în funcție de către ”apărătorul poporului” (ombudsman) Tarek William Saab, a anunțat Adunarea Constituantă.

PS/NB: Cum realitatea politica este mai bine inteleasa prin comparatii, ceea ce vedem in imagine este un fel de Monica Macovei de la noi. Aceiasi ochi injectati, aceeasi fata crispata si, probabil, acelasi artag, motivate de coruptia politica si mirajul puterii promise.

https://www.agerpres.ro/externe/2017/08/05/venezuela-noua-adunare-constituanta-a-demis-o-pe-luisa-ortega-diaz-din-functia-de-procuror-general-19-18-56

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: