Bumerangul politicii idiotilor inutili: “Suprematia alba” este de fapt suprematia evreilor din politica, finantele si media SUA

Lenin vorbea despre “idiotii utili”, care se pun in slujba revolutiei fara sa stie de ce o fac sau ca se va intoarce impotriva lor. Ceea ce se intampla, acum, in politica SUA, prin lansarea unei noi, false si furibunde teze a “luptei de clasa”, de aceasta data impotriva asa-zisei “suprematii albe”, care nu face decat sa divizeze societatea americana, aseaza simbolic si faptic SUA pe soclul de tinta al dezaprobarilor internationale, ramas liber dupa prabusirea fostei URSS.

Deosebirea este ca idiotii care fac sau influenteaza politica actuala a Casei Albe sunt inutili pentru implementarea sloganului electoral al lui Donald Trump, “Make America Great Again”. Dimpotriva, unei Americi dezbinate pe criterii rasiale nu i se va mai adauga niciodata obisnuita plusvaloare adusa de conlucrarea armonioasa a imigrantilor, care a dat acestei tari cunoscuta maretie istorica. Unii se intind la de-a gata, n-au decat sa-l obtina, dar vor vedea cum totul se va risipi repede fara munca competitiva. „Competitivitatea”, neinsultata si nediscriminata, este cheia pe care Obama a pierdut-o, facand mult rau Americii. Inca o data, nu stiu de ce, imi aduc aminte de unii imparati romani care au fost declarati dusmani ai Romei. 

Intr-o confruntare dintre protestatarii antiimigratie si oponentii lor, de duminica, pe o plaja din California, adevarul si bunul simt americane au izbucnit. „Nu suntem o mișcare în favoarea supremației albilor, ci o mișcare pentru America First”, a declarat un asistent medical de 56 de ani, care protesta impotriva imigratiei ilegale. „Încercăm să salvăm țara noastră”, a mai adaugat el. “Biata lor tara!”, as completa eu, cu gandul la pe ce maini a ajuns.

La cine si la ce se refera teza toxica a ”suprematiei albilor” din SUA? Orice analiza, indiferent de pe ce pozitii, dar luand in calcul toate statisticile si clasamentele, duce la o singura concluzie, ca “suprematia albilor” este de fapt suprematia evreilor din politica, finantele si mass-media din SUA. Evreii nu au cum sa se recuze din cele doua realitati, ca apartin rasei albe si ca exercita suprematia in SUA. Cata minte iti trebuie sa-ti expui suprematia intr-un mod atat de inconstient, mai ales cand aceasta s-a dovedit inteligenta si constructiva, in beneficiul tuturor americanilor? Va disparea suprematia evreilor din politica, finantele, media si celelalte domenii din SUA? Vor alerga toti evreii sa-si schimbe culoarea, asa cum a facut Michael Jackson, dar intr-un sens invers?

Probabil ca prima victima va fi Donald Trump, nu neaparat prin asasinare, cum inacceptabil si-a exprimat „speranta” o senatoare democrata de culoare, ci prin alungarea lui de la Casa Alba. Clanurile Bush si Clinton apartin tot „suprematiei albe”. Cazurile lui Robespierre si Danton, care au starnit teroarea, crezandu-se intangibili, ar trebui sa fie o lectie. “Conflictul civilizatiilor” pare sa se fi intors acasa, inchizand cercul. Sub chipul revolutiei rasiste impotriva falsei “suprematii albe”, acest conflict pare hotarat sa-si manance parintii, pe cei care l-au starnit. Asa cum revolutiile antimonarhice franceza (1789) si rusa (1917) si-au mancat copii. Comunismul, clasa contra clasa. Progresismul, rasa contra rasa. Ca esenta, nicio deosebire, ca tendinta, e doar de escaladare. O, tempora, o, mores!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: