Cateaua spurcata la bani blestemati ii latra si ii musca pe venezueleni: Fosta procuroare generala a Venezuelei, Luisa Ortega, a carei opozitie a fost cumparata din afara tarii, îl acuză pe presedintele Maduro de “corupție”

Mituirea si colonizarea justitiei au facut ravagii si in Venezuela. Insa venezuelenii s-au dezmeticit repede si si-au luat justitia inapoi. Fostul procuror general al Venezuelei, Luisa Ortega, refugiata in Columbia dupa ce a fost detronata de catre Adunarea Constituanta, a declarat că deține “dovezi” privind implicarea președintelui venezuelean Nicolas Maduro în fapte de „corupție”. Insa acuzatiile Luisei Ortega sunt demolate chiar de Luisa Ortega. In aproape zece ani cat a fost procuror general nu a avut nicio acuzatie si nicio proba pe tema despre care acum face vorbire. Acuzatiile ei abrupte de dupa pierderea pozitiei sunt motivate politic si susceptibile de defaimare. 

Razbunatoare pentru ca a fost deconspirata ca agenta straina si dorind sa-si multumeasca stapanii care o finanteaza, pentru a distruge din interior independenta si libertatea poporului venezuelean, Luisa Ortega a profitat miercuri de tribuna oferită în Brazilia în cadrul unei reuniuni a procurorilor din țările Mercosur, piața comună sud-americană, pentru a critica regimul chavist (de la numele defunctului Hugo Chavez, președinte în perioada 1999-2013).

“Ceea ce se întâmplă în Venezuela este dispariția dreptei. Stabilitatea regiunii este în pericol. Venezuela traversează o gravă criză politică, ce împiedică populația să aibă acces la hrană, sănătate și medicamente de bază’, a spus Luisa Ortega. Dar ea insasi a fost chavista, pana cand dizidenta i-a fost cumparata, devenind o procuroare corupta, dupa metode binecunoscute si utilizate si in noul spatiu est-european de expansiune americana. Autoritatile de la Caracas au anuntat marti că va fi lansat prin Interpol un mandat internațional de arestare împotriva Luisei Ortega și soțului acesteia German Ferrer, deputat chavist al opoziției.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: