Metoda „Palestina”: Barack Obama vrea sa umple tara americanilor de imigranti africani geopolitici

Presedintele Donald Trump a decis sa abroge amnistia tinerilor imigranti africani fara acte, initiate de predecesorul sau, Barack Obama, prin programul DACA.

El a hotarat sa acorde Congresului un termen de sase luni pentru ca sa elaboreze un proiect de lege care sa inlocuiasca „Suspendarea actiunii pentru sosirile in copilarie” (Deferred Action for Childhood Arrivals, Daca).

In replica, Barack Obama, fost presedinte african al SUA, de parca americanii se terminasera, a calificat drept „cruda” si „gresita” aceasta decizie a administratiei Trump, de protejare a americanilor impotriva coplesirii de catre molima imigratiei ilegale. Obama saboteaza de fapt apararea americanilor impotriva imigratiei geopolitice africane, pe care o stimuleaza si o „legalizeaza” prin politici si jurizari dupa bunul plac, cel mai adesea manipulatorii si emotionale (v. carligul „sosirilor in copilarie”).

„In ciuda tuturor preocuparilor si reclamatiilor pe care americanii ar putea sa le aiba despre imigratie in general, nu ar trebui sa amenintam viitorul acestui grup de tineri care sunt aici fara nicio vina, care nu ridica nicio amenintare si care nu iau nimic de la noi”, i-a persiflat sfidator Obama pe americani, de care nu-l leaga nici macar locul nasterii.

Desigur, negrii nu iau de la negri, ei iau numai de la albi, de la americanii get beget. Nu de la cei parati, proveniti si vopsiti, care se trag si se sustin unii pe altii. O lectie pe care indigenii sunt impiedicati sa o invete si sa o transpuna in practica. 

Asa a luat si Obama, care cu complicitatile organizatiilor secrete antiamericane care infesteaza SUA, pentru denuntarea carora presedintele John Kennedy a platit cu viata, a colonizat polul puterii SUA, de la Casa Alba.

Culmea impunitatii si impertinentei este ca, pe cel care vorbeste patetic de “cruzime”, Lumea il acuza ca este seful terorismului international, care de drept ar trebui dat in urmarire generala sau sa se afle in boxa acuzatilor pentru crime impotriva umanitatii.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: