RASTURNARE de situatie: Hillary Clinton abandoneaza teza “IMIXTIUNII” ruse. Ea recunoaste, minimalizator, ca Donald Trump a fost ales de “MILIOANELE DE ALBI”, care de fapt reprezinta MAJORITATEA poporului american

Intr-un interviu acordat CBS, fosta candidată democrată la președinția SUA, Hillary Clinton, s-a apropiat foarte mult de ceea ce poate fi apreciat drept momentul adevarului. In mod surprinzatoar, ea nu a mai pus pierderea alegerilor pe seama unui presupus “amestec” al Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA. Hillary Clinton a marturisit ca nu a empatizat cu “supararea” majoritatii americanilor, greseala care a costat-o alegerile. Satula de opt ani de administratie minoritara rasista, majoritatea a fost “suparata pentru ce au castigat altii’.


Hillary Clinton a admis ca republicanul Donald Trump, câștigătorul scrutinului, a știut mai bine să vină în întâmpinarea dorințelor și frustrărilor “milioanelor de albi” și să câștige votul acestora. Desi vorbeste minimalizator despre “milioanele de albi” care l-au votat pe Trump, ea recunoaste implicit ca acestia reprezinta majoritatea poporului american, fara de care nimeni nu poate castiga alegerile. In realitate, aceasta majoritate este cu mult peste o suta de milioane. Volens nolens, dezvaluirile lui Hillary Clinton sunt un avertisment pentru alegerile prezidentiale viitoare. Ca se urmareste schimbarea structurii si balantei etnice prin stramutare geopolitica, care ar putea sa fie miza schimbarilor de la Casa Alba, dupa triada hegeliana teza-antiteza-sinteza, aceasta este o alta discutie, care tine de dreptul international. 

In ciuda faptului ca este alba, Hillary Clinton este, paradoxal, o rasista anti-albi, anti-crestina si anti-islamica de notorietate. Cea mai plauzibila explicatie pentru acest rasism este ca el vine pe linie talmudica. Dovezile sunt nenumarate si fara dubii. In politica interna, rasismul clintonian culpabilizeaza si depreciaza populatia americana majoritara. In politica externa, rasismul fostei secretar de stat in regimul afroamericanului Obama, a luat forme ascunse si atroce, de inspiratie terorista.

https://www.agerpres.ro/externe/2017/09/11/hillary-clinton-s-a-destainuit-intr-un-interviu-recunoscand-ca-trump-a-stiut-sa-raspunda-frustrarilor-milioanelor-de-albi–19-20-23

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: