Delir hitleroid: Liderul SPD vrea distrugerea Uniunii Europene (a natiunilor) si crearea Statelor Unite ale Europei. Tarile opozante vor fi automat excluse din blocul comunitar  

Ati observat ca spre deosebire de personalizari precum “leninism” si “stalinism”, cand vine vorba despre ideologia si regimul totalitar ale lui Hitler s-a renuntat, pe nesimtite, la personalizarea de “hitlerism”, asa cum a circulat in perioada de ascensiune, in anii de razboi si, foarte putin, dupa capitulare? Care sa fie cauza? Oare, pentru ca, mai degraba, se urmareste demonizarea unui popor, decat condamnarea unui dictator? Cumva ii este cuiva frica sau rusine cu originea incerta a lui Hitler?     

Mi-au venit in minte aceste ganduri cand am citit despre obsesiile ideologice ale liderului SPD, Martin Schulz, privind “concentrationarea” statelor-natiuni ale Uniunii Europene intr-o formula de federalizare nivelatoare, a unui suprastat numit “Statele Unite ale Europei”. Cu putin timp in urma mi-a cazut in mana carteaAdolf Hitler. Insemnari intime și politice (iulie 1941 martie 1942)”. Fostul dictator al Germaniei (ezit sa-i spun “german”, din indoiala de mai sus, asupra careia istoriografia a inceput sa se aplece), a fost teribil de deranjat de diversitatea natiunilor si statelor nationale din Europa, pe care si-ar fi dorit sa o vada „topita” intr-un creuzet politic.

Nu sunt un naiv in privinta social-democratiei, care este inrolata transnational. Imi este cunoscut ca din randurile ei au pornit toate stangismele totalitare, avand ca varfuri pe cele din Rusia (1917) si Germania (1918-1919 si 1933-1945). Cat si faptul ca fondatorii acestor “internationale”, care inglobeaza partidele nationale, isi transmit „ereditar” pozitiile de conducere de la nivelul centrului transnational. Stangismul, simt nevoia sa precizez, pentru a evita orice confuzie, a fost dintotdeauna si in toate formele o creatie a dreptei (marelui capital), in mainile careia (caruia) se afla cele doua seifuri, cu bani si cu idei de stanga (de care am mai vorbit), dar si paharul cu apa in care produce furtunile numite revolutii.

Cat de dedicat este liderul SPD Ideii Europene sau Ideii Germane? Pai, sa vedem de cate ori a incercat sa le vanda, cand pe una, cand pe alta. Ba Migratiei, ba SUA sau, mai recent, Frantei. In privinta ultimeia, iata mostra si pretul: „A-i oferi (președintelui francez) Emmanuel Macron un răspuns pozitiv va fi un element cheie în orice negociere cu SPD”, a declarat Schulz, in urma cu o saptamana, cand a adăugat că ar trebui elaborată o politică fiscală europeană comună și înființat postul de ministru de finanțe al UE, ambele niste idei proaste, pentru ca sunt niste caramizi care duc spre SUE si un varf al acestora, in care cu ajutorul banilor, media si coruptiei se poate catara si poate ajunge cine „trebuie”.

Liderul SPD a relansat, joi, ideea de distrugere a Europei natiunilor si transformarea, până în 2025, a Uniunii Europene în Statele Unite ale Europei, prin adoptarea unei constituții comune. Pentru a fi mai convingator, Martin Schulz si-a comparat ideea SUE cu o asigurare de viata, desi de facto ea va fi un certificat de deces pentru Europa natiunilor. „Europa este asigurarea noastră de viață”, a declarat Martin Schulz în fața congresului SPD, reunit la Berlin. Potrivit liderului SPD, statele membre ale Uniunii Europene care ar refuza aderarea la un nou tratat constituțional, marca SUE, ar trebui să părăsească „automat” blocul comunitar. Un adevarat delir hitleroid.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: